- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата крачка
ЗДР.... искам да ви попитам, какъв е най-добрият начин да се обясниш в любов на момиче:
1. Само обяснения и въпрос от рода "искаш ли да тръгнем"(ако за вас не е подходящ напишете по-добър)
2. Обяснение и целувка (ако те блъсне при целувката значи нямаш шанс, ако я приеме сичко е ОК), тя трябва да бъде не публична, за мен
3. Само целувка (така можеш да останеш неразбран, или поне аз мисля така)
4. ........ (вашият начин, напишете го)
Хммм.... незмам, зависи от момичето. И аз се чудя нещо подобно
П.С. Късмет, ако се отнася за теб
някой друг няма ли да се изкаже??? ако може без спамове и обиди от ваша страна. Благодаря ви предварително!!!
аз ще ти кажа как аз Epic fail-нах няколко пати - с една просто реших да и кажа "Миличка,влюбен съм в тебе и ми умръзна да го крия,не съм го искал, но просто стана!Нейният отговор беше,разбира се,че иска да сме само приятели"/на друга и написах страхотно стихотворение,където много добре бях казал всичко,е и там ударих на подводен камък,но поне с нея още имаме някакви отношения.Другите са скучни от тип "харесвам те",значи моят съвет е почни да я зяпаш постоянно,прави се,че я слушаш,но кво ли знам и аз...Така или иначе ако правиш големи планове,те ще се объркат задължително.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
+1Първоначално написано от Stan4o123
То няма универсална формула.
Ако момичето те харесва и иска да е с теб, каквато и простотия да й кажеш, все ще ти се навие.
Ако не те иска, и звезди да й свалиш, пак ще те отблъсне.
Дали ще я целуваш или ще се обясняваш, или ще пишеш стихове и ще правиш серенади - в общи линии няма абсолютно никакво значение.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
няма значение как...
само гледай, ако приеме след няколко годинки да не пишеш пак тема в някой форум как да и предложиш брак
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Ааа, тва с брака ме сцепи. А може и след няколко месеца, да пита правих секс с приятелката си и презерватива се скъса/сцепи или друг проблем, бременна ли е.
![]()
Лейдито ти каза формулата. От което трябва да се замислиш как аджеба да се представиш в най-добрата светлина за да те хареса![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Айде, кажете му каква е най-добрата светлина, защото и на мен ми стана интересно.
Дака - Най-добрата светлина е най-доброто което може да покаже. Съответно твоята най-добра светлина и неговата ще са различни. И ще бъдете харесвани от различен тип момичета![]()
Dr. Gregory House
ама то става и без обяснение в любов
заклещваш я в някой ъгъл и си айляк![]()
Не пропускаш да се изцепиш обачеПървоначално написано от kindergarden
![]()
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
тва прозвуча грубо...ма ще си затворя очите
![]()
Най-добрата светлина е това, което си всъщност.
Аз даже си мисля, че да се представиш на първа среща в най-добрата си светлина може да ти изиграе лош номер.
Както казах - изходът от ситуацията е предварително определен от момичето. Това е. Както и да се пънете и да се мъчите - ако тя не ви харесва, просто няма смисъл.
Такъв беше и замисъла.Първоначално написано от kindergarden
Лейди - а защо може да ни изиграе лош номер? Какволошо има да накараме момичето да ни харесва? Както тя е накарала нас![]()
Dr. Gregory House
човече,аватарът ти е много зловещ и грозен...Първоначално написано от valdesbg
... махни го плс
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ам, изгледай Saw поредицата и ще тиидваме на погребение сигурно.Първоначално написано от Stan4o123
А Тобин Бел има много опасен и завладяващ чарКое не му харесваш?
Dr. Gregory House
ама моля те не ме карай да си отварям очите насилаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Хммм вече ми се молят хората..
Я си влез у скайпа, че темата стана за обществено ползване.
Dr. Gregory House
Защото в стремежа си да се харесате на едно момиче, сте способни изобщо да не приличате на себе си. И vice versa, естествено.Първоначално написано от valdesbg
А след това, като проумее тя какъв е младежът всъщност... ами, да речем, че се получават сърцераздирателни истории, масата от които са подробно описани във форума.
"Той се промени"
"Той не е същия"
"Спря да ми се обажда всеки ден... не ми купува цветя... играе компютърни игрички... предпочита приятелите си..."
Агрх![]()
Хмм да и този вариант го има. Забележката се приема
Има една максима че най-добрия начин да се харесаш на едно момичее като не се стараеш да и се харесаш. На български звучи грубо, на английски е по следния начин "The best way to impress a girl is trying not to impress her." Просто глаголите имат по друго значение. Та мисълта ми е че за да няма такива истории, правиш това което би правил ежедневно за да може момичето да те види в реалната светлина. И от там нататък да си прецени иска ли или не иска с теб. Е естествено че романтичните и специални моменти не са изключени.
You get the point, right?
И пак опираме до идеята че нещата зависят от момичето. Яко![]()
Dr. Gregory House
Ама то и обратното е вярноПървоначално написано от valdesbg
Просто процесът е взаимосвързан.
Да де, говорихме за случая момче харесва момиче. И да те цитирам -
е валидноПървоначално написано от LadyDi
![]()