- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата крачка
с десен прав най-добре се сваля.
Няма грешка.
На моменти жените сме много гадни...Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
Сега се замислих как всяко момиче иска да и посвещават стихотворения, да и правят серенади... И като стане да избягат. Е не!![]()
Колкото до темата- недей да си прекалено директен. За нищо на света не и го казвай по скайпа!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
целуни я ,предполагам преди да направи6 това знае6 кви са ви взаимоотно6енията.....сам може6 да усети6 момента![]()
Абе то момичето ако те харесва както и да и предложиш ще приеме.Може да и предложиш да излезете и ако приеме мисля че спокойно моеш да я целунешУспех
![]()
![]()
[ ] Kalit0 [ ]
Щом опря до тук да питаш как да се обясниш на момиче , ясна ми е картинката ... аз няма а ти кажа как става ... просто мисля че темата ти няма никъ смисъл , всяко момиче е различно , на една и харесва грубо отношение , на друга иска да и свалиш звездите от небето една по една ... а трета и се тая защото не вярва в любовта .. ние не знаем какво е момичето за да ти кажем начина .... Успех
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Знам,че ще кажете ,че въпроса е тъп ама съм на крачка да споделя да момчето което си харесвам,че го харесвам...мисля,че и той си ме харесва...ходим заедно на немски,в едно училище сме(той е в съседната стая)ходим си зедно,седим по уроците по език заедно...мисля,че и той изпитва чувства към мен...как да му кажа...просто едно "харесвам те" или ... Първо смятах да му го кажа по скайп ама нещо размислих и... реших на живо...някакъв съввет?
![]()