.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    с десен прав най-добре се сваля.

Няма грешка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    аз ще ти кажа как аз Epic fail-нах няколко пати - с една просто реших да и кажа "Миличка,влюбен съм в тебе и ми умръзна да го крия,не съм го искал, но просто стана!Нейният отговор беше,разбира се,че иска да сме само приятели"/на друга и написах страхотно стихотворение,където много добре бях казал всичко,е и там ударих на подводен камък,но поне с нея още имаме някакви отношения.Другите са скучни от тип "харесвам те",значи моят съвет е почни да я зяпаш постоянно,прави се,че я слушаш,но кво ли знам и аз...Така или иначе ако правиш големи планове,те ще се объркат задължително .
    На моменти жените сме много гадни...

Сега се замислих как всяко момиче иска да и посвещават стихотворения, да и правят серенади... И като стане да избягат. Е не!

Колкото до темата- недей да си прекалено директен. За нищо на света не и го казвай по скайпа!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    То няма универсална формула.
    Ако момичето те харесва и иска да е с теб, каквато и простотия да й кажеш, все ще ти се навие.
    Ако не те иска, и звезди да й свалиш, пак ще те отблъсне.
    Дали ще я целуваш или ще се обясняваш, или ще пишеш стихове и ще правиш серенади - в общи линии няма абсолютно никакво значение.
    ммм .. много точно казано

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    целуни я ,предполагам преди да направи6 това знае6 кви са ви взаимоотно6енията.....сам може6 да усети6 момента

ако те харесва и тя ако ще и най - голямата глупост да й кажеш, все ще се навие, ако не те харесва и най - умното нещо да е - няма.

Скайп - dark_elf2

Абе то момичето ако те харесва както и да и предложиш ще приеме.Може да и предложиш да излезете и ако приеме мисля че спокойно моеш да я целунеш Успех
    [ ] Kalit0 [ ]

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Щом опря до тук да питаш как да се обясниш на момиче , ясна ми е картинката ... аз няма а ти кажа как става ... просто мисля че темата ти няма никъ смисъл , всяко момиче е различно , на една и харесва грубо отношение , на друга иска да и свалиш звездите от небето една по една ... а трета и се тая защото не вярва в любовта .. ние не знаем какво е момичето за да ти кажем начина .... Успех
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Знам,че ще кажете ,че въпроса е тъп ама съм на крачка да споделя да момчето което си харесвам,че го харесвам... мисля,че и той си ме харесва...ходим заедно на немски,в едно училище сме(той е в съседната стая)ходим си зедно,седим по уроците по език заедно...мисля,че и той изпитва чувства към мен...как да му кажа...просто едно "харесвам те" или ... Първо смятах да му го кажа по скайп ама нещо размислих и... реших на живо...някакъв съввет?

не разбрахте ли, че много зависи от момичето.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си