- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Възможна ли е беменност пр положение, че липсват основните симптоми - гадене, виене на свят, чуствителни гърди, увеличено тегло, липса на цикъли т.н. При положение ,че цвета на цикъла е с променен цвят (тъмночервен/кафяв)?
Ми аз не съм, много компетентен, но мисля, че трябва единия цикъл да го няма. А тея болки, трябва да си ги има до третия месец от бременността.![]()
![]()
![]()
Според мен не е, защото ако беше цветна бременност щеше да зацапва много малко гащите (почти изобщо),а ти казваш , че само цвета е променен. Отиди на лекар гинеколог може да помогне повече от всеки друг в този форум![]()
Може и да пусне, но пари струваПървоначално написано от SirThomas
![]()
Е ама така като почнат всички![]()
Хора и аз имам проблем - не съм правила секс 3 месеца, ама ми си идва, но пък нищо не ме обли - дали не съм бременна![]()
Аман![]()
ОХОО недей, че бебета стават
![]()
Извън темата: SirThomas, за кво ставаше въпрос от тва на аватара ти, че ми е позанто..![]()
Сигурно цикъла се е смесил с говната в коремата ти и е станал кафяв/тъмночервен![]()
А то паянтов, паянтов - ама де да знаеш много хора все още вярват в непорочното зачатиеПървоначално написано от SirThomas
![]()
Btw мноого яко филмче![]()
не е много възможно .. но все пак иди на лекар![]()
а за да няма такива въпроси другия път умната и със капут![]()