- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Надебеляване
На 16 съм момиче съм и съм с милиард зор почти 45 кг искам да надебелея ама нестава тъпча се кат прасенце.................................. .................................................. ..![]()
ami postoqnno qjsutre obed sledobed ve4er po 20 parjoli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{PpPPpPPppPPp} BeBy
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ти ебааш ли се еее майкоооооооо
аз се чудя как да отслабна а ти как да надебелееш
![]()
Оххх..искам и аз да имам като твоя проблем
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
![]()
![]()
Имаме прекалено слаб човек ! Препоръчвам ти за обедно меню :
Закуска : Пържоля пилешка и 30 филии хляб и 1 кутия маргарин
Обед : 3 кюфтета с люта лютеница и една свинска тлъста пържола -по желание може и да добавиш 1 пиле на грил- ами да изядеж 3 торти -от сладкарница Неделя-
Вечеря : Ами вземи 3 парчета пица на парче и се почерпи с малко кетчуп+майонеза+таратор+лю еница![]()
КЪСМЕТ !!!![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаме прекалено слаб човек ! Препоръчвам ти за обедно меню :
Закуска : Пържоля пилешка и 30 филии хляб и 1 кутия маргарин
Обед : 3 кюфтета с люта лютеница и една свинска тлъста пържола -по желание може и да добавиш 1 пиле на грил- ами да изядеж 3 торти -от сладкарница Неделя-
Вечеря : Ами вземи 3 парчета пица на парче и се почерпи с малко кетчуп+майонеза+таратор+лю еница
Ето яовека става за диетолог.. или надебелетолог![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааа не и къци![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
мисля че момичето говори достатачно сериозно
![]()
Както и да е .. аз ще съм по темата- като изключа къци,мъци и т.н и т.н
само едно въпросче на тези дето писаха за милиардите кюфтета,пържоли и филии хляб.. мислите ли че момичето ще може да изяде толкова нещо ?? пф....
Просто яж храни,които съдържат повече мазнинитфа е !
Накрая ше ми стане злеПървоначално написано от Cheese
![]()
![]()
Ям всякакви нездравословни и здравословни храни...толко се тъпчаче чак ми писва![]()
на колко си годинки и колко си висока, че и аз съм на същите кила, а искам да отслабна отново с 5-6кг![]()
)
Години? И приемай повече калории отколкото ти трябват.
Станислава
И аз съм на твоите години и имам същият проблем!Но не се коси намерих решение!Взимаш бирена мая всеки ден преди всяко ядене,тренираш нещо(може фитнес ама тичане в близкия парк е по-добре)Лекарят каза,че съм в нормите 1.67/51Кг!
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Яж повече![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Храни се здравословно
по 3 пъти на ден и тва е.![]()
Охх , да ти имам проблемаа![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Абсолютноо.. а повече по темата.. Амии.. доста зависи,колко си висока.. ако си 1,50 например (не,това не е смешно) си е съвсем нормално да си 45 килаПървоначално написано от stelit0
![]()
Даже ще изглеждаш леко пълничка ако си 1,50 45 кила...Първоначално написано от danyrenesmee
По темата:Хубаво е,че не искаш да станеш 40 кг,а 50Спри да се движиш много,хапвай по-малко(нз защо но го причетох в 1 форум) и яж сладко и хляб и такива подобни неща(много ги яж),но ако си по ген много слаба ще напълнееш супер трудно
саштия случаи сам и азПървоначално написано от Gothicaaa
аз какво да кажа(на 13 сам а сам 37 килограма и сам като кле4ка,)няма спасение