.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Надебеляване

На 16 съм момиче съм и съм с милиард зор почти 45 кг искам да надебелея ама нестава тъпча се кат прасенце.................................. .................................................. ..

ami postoqnno qj sutre obed sledobed ve4er po 20 parjoli
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ти ебааш ли се еее майкоооооооо аз се чудя как да отслабна а ти как да надебелееш

Оххх..искам и аз да имам като твоя проблем
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Град
    Sofia
    Ами прави обратното на диетата - яж повече тестени храни, пий газирани напитки, и се наслаждавай на сладките неща. Повярвай ми - ефекта няма да закъснее, ама да не прекалиш де.. Успех!

Град
    ;D Krastavec ;D
    Имаме прекалено слаб човек ! Препоръчвам ти за обедно меню :

Закуска : Пържоля пилешка и 30 филии хляб и 1 кутия маргарин
    Обед : 3 кюфтета с люта лютеница и една свинска тлъста пържола -по желание може и да добавиш 1 пиле на грил- ами да изядеж 3 торти -от сладкарница Неделя-
    Вечеря : Ами вземи 3 парчета пица на парче и се почерпи с малко кетчуп+майонеза+таратор+лю еница

КЪСМЕТ !!!

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Обед : 3 кюфтета с люта лютеница и една свинска тлъста пържола -по желание може и да добавиш 1 пиле на грил- ами да изядеж 3 торти -от сладкарница Неделя-
    Вечеря : Ами вземи 3 парчета пица на парче и се почерпи с малко кетчуп+майонеза+таратор+лю еница

Ето яовека става за диетолог.. или надебелетолог

Цитирай Първоначално написано от gab4i7o

Ето яовека става за диетолог.. или надебелетолог
    недей, че ще изместиш Къци

ааа не и къци
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чупи и главата с камИк

мисля че момичето говори достатачно сериозно

Както и да е .. аз ще съм по темата- като изключа къци,мъци и т.н и т.н
    само едно въпросче на тези дето писаха за милиардите кюфтета,пържоли и филии хляб .. мислите ли че момичето ще може да изяде толкова нещо ?? пф....

Просто яж храни,които съдържат повече мазнини тфа е !

Цитирай Първоначално написано от Cheese

КЪСМЕТ !!!
    Накрая ше ми стане зле

Ям всякакви нездравословни и здравословни храни...толко се тъпчаче чак ми писва

Супер фен Аватара на m1nik
    на колко си годинки и колко си висока, че и аз съм на същите кила, а искам да отслабна отново с 5-6кг
    )

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Години? И приемай повече калории отколкото ти трябват.
    Станислава

И аз съм на твоите години и имам същият проблем!Но не се коси намерих решение!Взимаш бирена мая всеки ден преди всяко ядене,тренираш нещо(може фитнес ама тичане в близкия парк е по-добре)Лекарят каза,че съм в нормите 1.67/51Кг!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Яж повече
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Храни се здравословно
    по 3 пъти на ден и тва е.

Охх , да ти имам проблемаа
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Цитирай Първоначално написано от Gothicaaa
    ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ти ебааш ли се еее майкоооооооо аз се чудя как да отслабна а ти как да надебелееш
    Аз имам същия проблем

искам да кажа и аз искам да отслабна

Голям фен Аватара на stelit0
    +++

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    +++
    Абсолютноо.. а повече по темата.. Амии.. доста зависи,колко си висока.. ако си 1,50 например (не,това не е смешно) си е съвсем нормално да си 45 кила

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    +++
    Абсолютноо.. а повече по темата.. Амии.. доста зависи,колко си висока.. ако си 1,50 например (не,това не е смешно) си е съвсем нормално да си 45 кила
    Даже ще изглеждаш леко пълничка ако си 1,50 45 кила...
    По темата:Хубаво е,че не искаш да станеш 40 кг,а 50 Спри да се движиш много,хапвай по-малко(нз защо но го причетох в 1 форум) и яж сладко и хляб и такива подобни неща(много ги яж),но ако си по ген много слаба ще напълнееш супер трудно

саштия случаи сам и аз

аз какво да кажа(на 13 сам а сам 37 килограма и сам като кле4ка,)няма спасение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си