.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на Azgalor

Прочетете моя и отговорете каквото мислите !!!

Здравейте! Значи искам да попитам за едно проблемче ако мога така да го кажа. Та значи: правих секс с приятелката ми с кондом и не се е късал.Не съм свършвал в нея обаче тя се оплака че и закъснява цикъла с 5 цена вече и се опасяваме да не би някакси да е забременяла (не мога да си обесня как) обаче има една подробност. Сподели с мен че не и закъснява за 1ви път за толкова време,даже цял месец е нямала и чак на следващия и е дошъл МЦ. Не иска да си направи тест за бременност защото я е страх. Според вас дали е бременна
    Благодаря за помоща!

Не! При тия мерки е просто невъзможно. Щом по принцип и се случва да закъснява значи е хормонален проблем. Но все пак я убеди да си направи тест. Много успокоява от личен опит знам.

Не е бременна мн ясно штом кондома е здрав и си 100% сигурен че не си свършвал в нея. На много момичета, че даже и на жени понякога им закъснява/подранява по различни причини. И аз преди така като тебе съм се притеснявал да не съм станал „тати”. Съветвам те да ходиш да пийнеш една бира и до няколко дена всичко ще е ок
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Едва ли е бременна.. Няма как.. Но щом я страх от тестовете да почака 9 месеца... То ще си каже

Не е много ясно.На мен ми е закъснявало с месец и половина, ама нищо..А че не иска да си направи тест - разбирам я.Доста си е гадно да чакаш 10 мин(които ти се струват 100) и да се притесняваш...
    Всеки път, когато взимам книгата в ръце, изстрел прострелва тишината и разпилява думите...Стихове - ранени птици.Ранени от безсмъртие..

Само ако има любовник и се чукат без препазни мерки. Ако след 9 месеца изтърси нещо, много приличащо на комшията от долния етаж, свържи се с адвокат.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Дефектна е, продай я!

Град
    ВаРнАаАа
    Ааааааа стига бе, прекалявате!! Не си свършил в нея, презеватива не се е скъсал и пак мислиш, че има опасност??

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Дефектна е, продай я!
    Отварям наддаването - 2 лева и половина!
    Даван 3лв
    Абе момче ти образова ли се малко преди да го направиш. Няма как, ти сам си направи изводите от написаното. Презерватива е здрав, не си свършил в нея и цикълът и не закаснява за първи път. Четох вчера или оня ден, че на някакво момиче и закаснява някога е 2 месеца, нз дали някой по-горе не го е писал, ама не прочетох всичко

О боже...Господи да не сте някои идиоти на по 12-13г..
    Щом и преди й е закъснявал цикъла означава,че просто тя принципно си няма редовен цикъл. Което ме навежда на мисълта,че е малка ии е изключително вредно да прави секс преди да има редовен цикъл. Попитай я от колко време има менструален цикъл и ако има отдълго и въпреки това,ттой и закъснява понякога,нека се консултира с лекар.
    Иначе по директния въпрос-не си ти виновен,за закъсняването на цикъла й дишай.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    НЕ !!!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не е бременна! На мен също ми закъснява и то не с 5 а с 10-15 така че не се притеснявайте както казаха другите възможно е да от климата

Случвало ми се е да ми закъснава дори с повече от 5 дена...няма нищо сташно, но за да е по-сигурна е добре да си направи тест

Цитирай Първоначално написано от crazy_punk_girl
    Случвало ми се е да ми закъснава дори с повече от 5 дена...няма нищо сташно, но за да е по-сигурна е добре да си направи тест
    баси как се спекох кат ти видях аватара.. помислих че съм аз обаче не помня кога съм го писал
    по темата : спокойно бе пич не е бременна
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    едва ли
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

мм не.. не би трябвало да е бременна

.. едва ли .. щом се е случвало и преди да й закъснява и щом е имало такива безопасни мерки ...

О боже...Господи да не сте някои идиоти на по 12-13г..
    Щом и преди й е закъснявал цикъла означава,че просто тя принципно си няма редовен цикъл. Което ме навежда на мисълта,че е малка ии е изключително вредно да прави секс преди да има редовен цикъл. Попитай я от колко време има менструален цикъл и ако има отдълго и въпреки това,ттой и закъснява понякога,нека се консултира с лекар.
    Иначе по директния въпрос-не си ти виновен,за закъсняването на цикъла й дишай.
    Е добре де професорке кажи ми как аз имам от 5 години цикъл и още не ми е редовен значи да чакам да стана на 30-40 години и чак тогава когато стане редовен да почна да правя секс? Това беше доста тъпо изказване от твоя страна. и ако можеш обясни какво е вредното на това да правиш секс ако нямаш редовен цикъл

Re: Прочетете моя и отговорете каквото мислите !!!

Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Здравейте! Значи искам да попитам за едно проблемче ако мога така да го кажа. Та значи: правих секс с приятелката ми с кондом и не се е късал.Не съм свършвал в нея обаче тя се оплака че и закъснява цикъла с 5 цена вече и се опасяваме да не би някакси да е забременяла (не мога да си обесня как) обаче има една подробност. Сподели с мен че не и закъснява за 1ви път за толкова време,даже цял месец е нямала и чак на следващия и е дошъл МЦ. Не иска да си направи тест за бременност защото я е страх. Според вас дали е бременна
    Благодаря за помоща!
    Закъснение може да има по много причини едвали е бременна -не си свършил в нея -няма бебе тва е

ако иска да направи тест, за да й е по-сигурно
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си