- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прочетете моя и отговорете каквото мислите !!!
Здравейте! Значи искам да попитам за едно проблемче ако мога така да го кажа. Та значи: правих секс с приятелката ми с кондом и не се е късал.Не съм свършвал в нея обаче тя се оплака че и закъснява цикъла с 5 цена вече и се опасяваме да не би някакси да е забременяла (не мога да си обесня как) обаче има една подробност. Сподели с мен че не и закъснява за 1ви път за толкова време,даже цял месец е нямала и чак на следващия и е дошъл МЦ. Не иска да си направи тест за бременност защото я е страх. Според вас дали е бременна![]()
Благодаря за помоща!
Не!При тия мерки е просто невъзможно. Щом по принцип и се случва да закъснява значи е хормонален проблем. Но все пак я убеди да си направи тест. Много успокоява от личен опит знам.
Не е бременна мн ясно штом кондома е здрав и си 100% сигурен че не си свършвал в нея. На много момичета, че даже и на жени понякога им закъснява/подранява по различни причини. И аз преди така като тебе съм се притеснявал да не съм станал „тати”. Съветвам те да ходиш да пийнеш една бира и до няколко дена всичко ще е ок![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Едва ли е бременна.. Няма как.. Но щом я страх от тестовете да почака 9 месеца... То ще си каже![]()
Не е много ясно.На мен ми е закъснявало с месец и половина, ама нищо..А че не иска да си направи тест - разбирам я.Доста си е гадно да чакаш 10 мин(които ти се струват 100) и да се притесняваш...
Всеки път, когато взимам книгата в ръце, изстрел прострелва тишината и разпилява думите...Стихове - ранени птици.Ранени от безсмъртие..
Само ако има любовник и се чукат без препазни мерки. Ако след 9 месеца изтърси нещо, много приличащо на комшията от долния етаж, свържи се с адвокат.
Дефектна е, продай я!
Ааааааа стига бе, прекалявате!! Не си свършил в нея, презеватива не се е скъсал и пак мислиш, че има опасност??![]()
![]()
Даван 3лвПървоначално написано от Verminaard
![]()
Абе момче ти образова ли се малко преди да го направиш. Няма как, ти сам си направи изводите от написаното. Презерватива е здрав, не си свършил в нея и цикълът и не закаснява за първи път. Четох вчера или оня ден, че на някакво момиче и закаснява някога е 2 месеца, нз дали някой по-горе не го е писал, ама не прочетох всичко![]()
О боже...Господи да не сте някои идиоти на по 12-13г..![]()
Щом и преди й е закъснявал цикъла означава,че просто тя принципно си няма редовен цикъл. Което ме навежда на мисълта,че е малка ии е изключително вредно да прави секс преди да има редовен цикъл. Попитай я от колко време има менструален цикъл и ако има отдълго и въпреки това,ттой и закъснява понякога,нека се консултира с лекар.
Иначе по директния въпрос-не си ти виновен,за закъсняването на цикъла й дишай.
НЕ !!!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не е бременна! На мен също ми закъснява и то не с 5 а с 10-15 така че не се притеснявайте както казаха другите възможно е да от климата
Случвало ми се е да ми закъснава дори с повече от 5 дена...няма нищо сташно, но за да е по-сигурна е добре да си направи тест![]()
баси как се спекох кат ти видях аватара.. помислих че съм аз обаче не помня кога съм го писалПървоначално написано от crazy_punk_girl
![]()
по темата : спокойно бе пич не е бременна![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
.. едва ли .. щом се е случвало и преди да й закъснява и щом е имало такива безопасни мерки ...![]()
Е добре де професорке кажи ми как аз имам от 5 години цикъл и още не ми е редовен значи да чакам да стана на 30-40 години и чак тогава когато стане редовен да почна да правя секс? Това беше доста тъпо изказване от твоя страна.О боже...Господи да не сте някои идиоти на по 12-13г..
Щом и преди й е закъснявал цикъла означава,че просто тя принципно си няма редовен цикъл. Което ме навежда на мисълта,че е малка ии е изключително вредно да прави секс преди да има редовен цикъл. Попитай я от колко време има менструален цикъл и ако има отдълго и въпреки това,ттой и закъснява понякога,нека се консултира с лекар.
Иначе по директния въпрос-не си ти виновен,за закъсняването на цикъла й дишай.и ако можеш обясни какво е вредното на това да правиш секс ако нямаш редовен цикъл
![]()
Закъснение може да има по много причини едвали е бременна -не си свършил в нея -няма бебе тва еПървоначално написано от Azgalor
ако иска да направи тест, за да й е по-сигурно
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()