.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Защо прането ми мирише на застояло ?

Здр, студент съм и си пера дрехите на ръка в лиген, и в последното изплакване си слагам омекотител (ленор). После ги слагам на сгъваемата сушка и стоят в банята защото има дебели тръби там и е топло, а като поизсъхнат ги слагам в моята стая и след някой др. ден като дойде време да ги прибирам и миришат УЖАСНО на застояло, а като си ги изпера с омекотителя си миришат супер хубаво Защо става така ?

Град
    видин : )
    Същата работа беше и при мен. Заради това, че ги държиш на затворено и на сушилка е. Ако имаш тераса, ги простирай там. Сигурна съм, че е заради това. Само да са на свеж въздух, иначе друго решение не знам. Успех

Мега фен Аватара на iiirish
    Ох, и на мен ми се беше получило така веднъж. Явно миризмата на топлото помещение и мокрите изпарения от дрехите, си взаимодействат по някакъв начин и ужасно мирише на застояло. Простирай ги на проветриво място, на терасата например. Изкарай там сушилника за през деня, а вечер го прибери някъде в стаята. Така се предодвратява неприятната миризма.

Мега фен
    Град
    Earth...
    защото не исъхват дами и господа
    намерете някъде на проветриво място, или сушилния и няма да имате проблем....

ами в банята е доста топло но не е проветриво, пък ако ги оставя на терасата те ще съхнат до другата година...

Цитирай Първоначално написано от neznaq
    ами в банята е доста топло но не е проветриво, пък ако ги оставя на терасата те ще съхнат до другата година...
    То зимата е ясно, че няма да съхнат така бързо, но ги остави на терасата и като поизсъпнат малко,може да ги сложиш на радиатор или на климатик да доизсъхнат.

Град
    [На Метри От Земята]
    може би защото в банята не е проветриво
    Просто аз

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Трябва да ги изкараш навън

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от sexXgirl2007
    КВО МУ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЯ ГНУСНИЯ ПОСТОЯННО ПУСКА ТЕМИ ЗА МИРИЗМИ В МИНАЛАТА ТЕМА ХУЯ МУ МИРИШЕЛ СЕА ПРАНЕТО
    ебава се в темата
    скапан селяко

момчето е в Университет и се труди, докато ти имаш 2-ки в 5-ти клас и се кефиш

простирай го навън. Иначе мирише така.

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на daru6a1
    В банята не е много подходящо място за съхнене на пране , понеже горещите парите от тръбите "попиват" в добре миришещото пране .. ) Сгъваемия сушилник е удобен ,, но ако имаш тераска или балконче го изкарай там - на проветриво и на чист въздух .. Макар и да е зима и да съхнат по-трудно ...

Случаино да вместо,да си сложил ленор да не си уринирал в легена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си