- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете
ето го проблема ми:
харесвам много едно момиче от моя клас . не съм сигурен обаче дали тя има някакви чувства към мен.Мисля че ще иска да сме само приятели и за това незнам какво да правя...
моля ви за съвет!Благодаря предварително. Моля без спам и обиди
![]()
Важният съм аз, за другите не ме ебе!
Отговорът се крие в подписа ти,майна.Отиваш и й се натискаш,направо й дишай във врата,да свикне с присъствието ти.![]()
Ако тя неподозира че имаш чувства към нея , покажи и че не ти е безразлична , прави и комплименти , и ще ти издам една тайна поне знам че на някои момичета този жест ще им хареса , направи и розичка от салфетка , със сигурност ще и подскаже на каде клониш ... обаче не бъди внимателен да не се издъниш някаде по пътя към сърцето и ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами разбери дали иска да сте само приятели.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мерси братле ще опитам номера с розичката![]()
направи и намеци и сам 6те разбере6 дали иска да сте само приятели.Но все пак внимаваи 4е трябва да у4ите заедно години,да не стане така 4е да не можете да се погледнете после![]()
точно от това ме е страх че може после да не се погледнем ... а не искам това да стане тъй като чувствата ми към нея ся много силни
а до сега показвала ли ти е с не6то 4е си и симпати4ен? как се разбирате близки ли сте ??
прекарваме почти цялото време в даскалото заедно пдсле пак някъде на кафета ми може да се каже че сме близкиПървоначално написано от ivcheto0o
Казваш и "К*рво ща лижа ма" и е твоя гарантирам ти... Ако пък ли не кажи й, че ще и платиш това вече ще я разтопи![]()
а тя как се държи с теб?? намеци...?по поведението и може да разбере6 ?Първоначално написано от prob0y
При първата удобна възможност я заговори поговорете си малко отпуснато след даскало ако имаш възможност я гушни за чао и й се усмихни и виж как ще регира.
по поведението и е много трудно да разбера...постоянно се смеем... весело ни е като сме заедноПървоначално написано от ivcheto0o
ам ако почнем да говорим за "гаджета'' или нещо от сорта почти винаги иска да сменим темата...
хх забавен си братлеПървоначално написано от FromAutumToAshes
само че тя не е поредната курва
![]()
доколкото разбирам сте добри приярели и по-добре не разваляите отно6енията си![]()
виж не ми пречи да и го кажа ама тва е най-лесното ам ме е страх да не ми отвърне на чувствата ми и да се прецака и приятелството ни и както пише по нагоре в темата да не се погледнем повечеПървоначално написано от ToniStoraro