- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече не знам какво да мисля ????!!!!
Първо здравейте на всички ! А сега да споделя за проблемите си : значи има едно момче от моя клас , което честно да ви кажа не знам какво иска????Сега ще ви разкажа накратко : значи един ден непрекъснато ме пита къде отивам и с кой говора , а на другия ден не ми казва и думичка , а вече от няколко дни само се караме и се заяждаме . Между другото в десети клас сме . Моля ви помогнете с мненията си , защото ще ми бъдат много полезни .
Най-добре спри да мислиш. Аз спрях и съм суууууупер![]()
пробвала съм ама не ми се получава - непрекъснато ми е в главата и дори не мога да уча. направо не знам кво да праа
Май се интересува от теб ама иска да не му проличи щом се държи толкова непостоянно, наблюдавай го, все някога ще се издаде![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
е то тва си го знам , ама дали той ме харесва?тва е въпроса който ме измъчва денонощно?вие как го тълкувате неговото поведение?
слабо ме *****
задача: довърши изречението !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
еми щом пита какво правиш къде ходиш с кой говориш значи се интересува от тебПървоначално написано от essential919
.
е да ама напоследък почнахме да се караме , само се обиждаме и такиа работи и са не знам кво да праа
Еми поговори с него, попитай го защо прави така чисто приятелски.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
И двамата се харесвайте айде вземайте се и да се свършва![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
дам поговори с него кажи му какво изпитваш към него със сигурност и той ще си излее душичката и ще ти каже всичкоПървоначално написано от Len4etyYyy
![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
как успя? пробвала съм, ама не ми се получава. научи меПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Прави първото нещо което ти дойде на акъла, независимо колко глупаво изглежда. Доверявай се изцяло на емоциите си и пренебрегвай всичко другоПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!