- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- незнам какво да правя
от около месец насам няколко даскалици ми лазат по нервите.постояянно 2ки пишат и то за някви тъпи неща ... незнам още колко ще ги търпя щот иам чувството че някой ден някоя от тях ше напусне стаята с ритници и после става мн зле за мен![]()
някакви съвети .. без спам и обиди моля![]()
Важният съм аз, за другите не ме ебе!
бате 2ки-те ми ги не пишат заради тва че не уча или нещо от сорта ами примерну оня ден с един фр изхвърлихме на една раницата през прозореца на третия етаж и тая ни написа 2ки и ни изгони :d ок дани гони както и да е ам за 2ките не е справедливоПървоначално написано от lubomirky
Ми като начало седни да учиш, после си оправи поведението в часовете, и едва ли ще ти пишат двойки ей така без причина.
Вафла..
някой няма ли да ми каже нещо различно от тва седни да учиш!?
Метнал с и раницата от 3тия етаж и било без причина?!Без коментар...
ем кво беше шега
нау4и се как да се държи6 в 4ас и на възпитание
Като за начало е добре да се научиш, че 'не знам' се пише отделно и ако по български имаш 2-ка, с право я имаш. ; ]
Научи се, че си на училище и си там, за да ти влезне нещо в главата, а не да си показваш колко си "готин" като хвърляш раници насам-натам, защото ако съм аз, повярвай - теб ще хвърля след раницатаИ имай малко уважение към учителите, колкото и да са ти неприятни, мирясай и си седни на гъза, че те не губят нищо, ти губиш - оценки, оценка за поведение също ще ти хареса като ти напишат, че за нищо не ставаш.
Такива детски гъзове където се мислят за велики сте толкова смешни..
![]()
само от тоя ти пост лъха тъпотия, майна
и аз да бях и аз щях да ти пиша двойки ей така![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
не съм метнал раницата на даскалицатаПървоначално написано от Unendlich
![]()
![]()
а на една съученичка
![]()
Аз да казвам, че си хвърлил раница на учителка ?!? Мале,малеее, не,не,не.. не е лесно![]()
![]()
И ние к"во?Много добре знаеш какво е решението, не е нужно никой да ти го казва.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
дръж се като нормален човек и може и да не ти пишат двойкиглупав народ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Като за начало хвърли още 2,3 чанти през прозореца.
++ То ако ти се държеше като човек - нямаше да ти пишат двойкиПървоначално написано от tonie__
Решението е:
- дръж се като нормален човек
- Седни да учиш
- И няма да ти пишат двойки
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.