Скоро не съм искала съвети от вас и нямах намерение да го правя скоро,но в момента имам нужда да чуя и странично мнение.Та значи случи се следното.С приятеля ми(за момента бивш) се запознахме преди 2 години ... малко след това тръгнахме и бяхме заедно до преди почти месец.Карали сме се през това време и сме се разделяли няколко пъти,но нещата после се оправяха.А сега той твърди,че не иска да е с мен,а да бъде сам.Не съм го търсила.Оставих го да прави каквото реши.От време на време ме търсеше за дребни неща.После и аз 2 пъти го потърсих също за дреболии.Но нищо повече .. И понеже сме в едно училище и всяко междучасие се виждаме,защото ходим на едно и също място.Много често,че даже да не е и 95% от случаите когато неволно погледна към него - той ме гледа.Когато види,че го гледам бърза да измести погледа си.Случва се и да стоя с някой негов приятел и да говоря,а той отстрани на няколко емтра да стои и да не отлепя поглед.Много често и мои съученички ми казват,че виждат как ме гледа или ако не знае къде съм - ме търси с поглед.
Не мога да разбера защо го прави?Какво цели с това?Ако на някой му се е случвало или може да м даде някакъв съвет - ще съм много благодарна.
П.П. Все още го обичам много и ако имам възможност бих се върнала при него.Просто не мога да разбера него.Казва едно,а с действията и постъпките си показва сякаш обратното