- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали все още иска да е с мен ?
Скоро не съм искала съвети от вас и нямах намерение да го правя скоро,но в момента имам нужда да чуя и странично мнение.Та значи случи се следното.С приятеля ми(за момента бивш) се запознахме преди 2 години ... малко след това тръгнахме и бяхме заедно до преди почти месец.Карали сме се през това време и сме се разделяли няколко пъти,но нещата после се оправяха.А сега той твърди,че не иска да е с мен,а да бъде сам.Не съм го търсила.Оставих го да прави каквото реши.От време на време ме търсеше за дребни неща.После и аз 2 пъти го потърсих също за дреболии.Но нищо повече .. И понеже сме в едно училище и всяко междучасие се виждаме,защото ходим на едно и също място.Много често,че даже да не е и 95% от случаите когато неволно погледна към него - той ме гледа.Когато види,че го гледам бърза да измести погледа си.Случва се и да стоя с някой негов приятел и да говоря,а той отстрани на няколко емтра да стои и да не отлепя поглед.Много често и мои съученички ми казват,че виждат как ме гледа или ако не знае къде съм - ме търси с поглед.
Не мога да разбера защо го прави?Какво цели с това?Ако на някой му се е случвало или може да м даде някакъв съвет - ще съм много благодарна.
П.П. Все още го обичам много и ако имам възможност бих се върнала при него.Просто не мога да разбера него.Казва едно,а с действията и постъпките си показва сякаш обратното![]()
не...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
има не6то към теб.Поговорете и са изяснете.![]()
Поговори с него.Възможно е все още да има чувства към теб.
Имаш два варианта - да игнорираш думите и да се довериш на действията, ако разбира се имаш основание да вярваш че тълкуваш всичките му жестове правилно. Бъди подготвена за жесток удар в тая ситуация. Евентуално може и да го получиш.
Другия вариант е да се довериш изцяло на думите му и да си тръгнеш с подвита опашка. Тук ти остава опцията да се чудиш "какво щеше да стане ако...", а мисля че не е за предпочитане.
Моят съвет е да насочиш вниманието си към идеята дали наистина тълкуваш знаците му правилно. Ако е така - игнорирай думите му изцяло, защото действията са винаги много по красноречиви от думите.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
защо се тормозиш излишно? щом те гледа, много ясно, че има нещо към теб, но какво от това? ако той реши, сам ще дойде. дотогава не го търси, не подхващай темата за вас двамата. все пак щом те е скъсал, не си ти тази, която трябва да го търси. ако той реши, ще го направи, ако не- не. продължаваш напред.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
чесно да ти кажа ли?
слабо ме вълнува.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ако иска да е с теб няма просто да те гледа отстрани
I can't stop myself from loving you <3
Така е, но все пак това са момчетa/мъже имат силно изразено достойнство. Ако в последствие е сметнал, че това да те скъса е грешка, ще му е много трудно да го признае. Иначе защо не опиташ и ти да го следиш с поглед? Влудяващо е откъм негова гледна точка, а от друга страна и той го прави. Не може да ти каже нищо за това. Ще трябва да си признае за причината, няма да издържи на напрежението.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според мен чувства още нещо към теб..Просто отидете и поговорете..Ще намерите решение..Разбери защо не иска да е с теб ( или поне на думи защо не иска )
Хайде!!Успех![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами щом слабо те вълнува не пиши в тематаПървоначално написано от kidwestern
+
Пък авторката го вълнува..И няма значение дали теб те вълнува или не
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Може би не го вълнуваш кой знае колко и просто те следи с поглед...
значението е жизненоважно.Първоначално написано от aloveyou
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?