Znam, che strii ne se premahvat, no ne znam za celulit.. Moje li da se premahne i po kakav nachin/ prosto liubopitstvo /
p.s: izvinqvam se za kirilicata, no flextype'a mi e bagnat neshto..![]()
масажи с кафе с кремове
спорт?!![]()
избягване на различни храни ии това е![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
как стрииие се премахват бе луда ли си ? Майхат се много ясно .................. нали ?![]()
който търси - намира . ^^
Kazah, che striite NE se premahvat-(samo se zalichavat) pone do kolkoto znam![]()
аз знам 4е с мн вода на ден и мн плодове може да се премахне целулита ... нз то4ноо дали е истина ...![]()
:P
Стрии не се премахват - само се заличават...
Целулит - трябва да засилиш кръвообращението и циркулацията на лимфите, с което да улесниш чистенето на отпадъчните продукти в оргазнима и на мазнини в проблемните зони... Пиене на много течности 2-3 литра МИНИМУМ, леки масажи с масла или специална четка (за масажи), контрастни душове, сауна, тренирай си бедрата, прасците, задника, корема и кръста + ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗТЯГАНЕ на тези мускулни групи.
Внимавай с тесните дрехи и неудобните обувки. Никакви цигари и газирани напитки. Ако имаш въпроси относно храненето, драскай.
Можеш ли да дадеш съвети относно храненето за предпазване от целулит и отслабване...Първоначално написано от terawatt
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
terawatt mersii az bih iskala, ako ne te zatrudnqvam, da dadesh nqkoi drug savet otnosno hraneneto
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮