.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Celulit

Celulit

Znam, che strii ne se premahvat, no ne znam za celulit.. Moje li da se premahne i po kakav nachin / prosto liubopitstvo /

p.s: izvinqvam se za kirilicata, no flextype'a mi e bagnat neshto..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    масажи с кафе с кремове
    спорт?!
    избягване на различни храни ии това е
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

как стрииие се премахват бе луда ли си ? Майхат се много ясно .................. нали ?
    който търси - намира . ^^

Kazah, che striite NE se premahvat-(samo se zalichavat) pone do kolkoto znam

аз знам 4е с мн вода на ден и мн плодове може да се премахне целулита ... нз то4ноо дали е истина ...
    :P

Стрии не се премахват - само се заличават...

Целулит - трябва да засилиш кръвообращението и циркулацията на лимфите, с което да улесниш чистенето на отпадъчните продукти в оргазнима и на мазнини в проблемните зони... Пиене на много течности 2-3 литра МИНИМУМ, леки масажи с масла или специална четка (за масажи), контрастни душове, сауна, тренирай си бедрата, прасците, задника, корема и кръста + ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗТЯГАНЕ на тези мускулни групи.

Внимавай с тесните дрехи и неудобните обувки. Никакви цигари и газирани напитки. Ако имаш въпроси относно храненето, драскай.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Стрии не се премахват - само се заличават...

Целулит - трябва да засилиш кръвообращението и циркулацията на лимфите, с което да улесниш чистенето на отпадъчните продукти в оргазнима и на мазнини в проблемните зони... Пиене на много течности 2-3 литра МИНИМУМ, леки масажи с масла или специална четка (за масажи), контрастни душове, сауна, тренирай си бедрата, прасците, задника, корема и кръста + ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗТЯГАНЕ на тези мускулни групи.

Внимавай с тесните дрехи и неудобните обувки. Никакви цигари и газирани напитки. Ако имаш въпроси относно храненето, драскай.
    Можеш ли да дадеш съвети относно храненето за предпазване от целулит и отслабване...
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

terawatt mersi i az bih iskala, ako ne te zatrudnqvam, da dadesh nqkoi drug savet otnosno hraneneto

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си