- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте! Имам следния проблем... На 18 години съм и все още съм девствен.Имам приятелка на която държа страшно много, и искам първия ни път да е перфектен! За това разбира се трябва практика.
Търся девствена госпожица /или просто момиче което иска да ми помогне/ за първото интимно преживяване. Мога да бъда изключително романтичен, нежен и галантен.
Симпатичен съм, с нормално телосложение и сини очи.
Пращам снимки на ЛС. Предварително благодаря, госпожице!
Ти луд ли си?![]()
![]()
баси загорелият треа си честно!!!
Да ти имам логиката - държа на мацката си, затова да зема на наеба някоя друга![]()
![]()
Първият ти път с гаджето ти ще е прекрасен само ако наистина държите един на друг (: Но не и преди това да й изневериш с непозната,която си срещнал в чата![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
пропусна да добави че е шибан дебелак,със мазна пишка,педофилизиран. майкати питай,обича го затопленПървоначално написано от mix2damax
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
da ne iska6 li az eisega idwam,....abe kogato 6te go prawite ne se pritesnqwai swi4ko 6te e nared i az se pritesnqwah kato go prawih za pyrwi pyt no wsi4ko mina mnogo dobre taka 4e SPOKO!![]()
Първоначално написано от mix2damax
ПП. яко загорял пубертет...смешен си.![]()
+++Първоначално написано от Jeannie
![]()
![]()
![]()
![]()
курац,йебем твоя пичку![]()
ъхъ да .. добре .. страхотна логика вкарваш глупако ..![]()
И как по - точно държиш на нея?!?! Като се каниш да й изневериш .. колко мило .. предполагам това ще й е подаръка за Коледа ..Заради такива като тебе момичетата намразват всички момчета ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аотиди на магистралата - там ще намериш госпожички, но единствената разлика е, че няма да са девствени
![]()
Неучаквай чудеса от първият ти път както и да се стараеш няма да е нещо кой знае какво ,с опита вече ще и се докажеш .Важното е да не се притеснявашПървоначално написано от mix2damax
Държиш ти другия път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ти добре ли си хем държиш на нея хем се каниш да и изневериш ....
Чета си аз "момчето си има приятелка държи на нея бла бла"
викам не ми са четат простотий дай да прочета коментарите и гледам 1вия коментар "ТИ ЛУД ЛИ СИ?" и ми стана интересно и продалжих да чета темата, а то ква била работата некаф смотаняк сe мисли за нещо (пък е нищо) и очаква голяма зайнтересованост към него... определено е сгрешил мястото :Д
GTA Stunting
Тъп си. Пропусна да отбележиш, че приятелка нямаш и просто се чудиш как да намажеш с номер, който при някоя тъпачка ще мине повече от: "Очите ти са като 2 езера..."
ПП. Ако случайно имаш приятелка... милата тя.
и защо млади ми господине търсите точно девствена госпожица![]()
Благодаря за съветите, но си държа на мнението и смятам че това е най-правилния начин по който мога да постъпя. Не искам к** , не искам съвети как да постъпя...
А и едва ли някой не би се притеснил да го направи за пръв път с момиче, което е доста по-опитно...