- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Бих написал по инерция "тъпак", но ще се въздържа, защото може и наистина да си толкова изостанал и такава да е ситуацията.Първоначално написано от mix2damax
Това, че тя има повече опит няма никакво значение. Даже по-добре, ще ти е учителка.
Заради такива надувковци като теб, дето за тях леглото е поле за изява и целят винаги да са дъ бест, особено в креватното джудо, те затова ни е такова ниско реномето на мъжете относно секса.
Повтарям - секса не е само едното клатене, и не, няма да ти дадат медал или грамота, ако я "изч**аш" като по учебник.
Язък ти за 18-те години.
+1 пълен идиотПървоначално написано от Hilary_
![]()
Стига бе.. Държиш на приятелката си толкова много, че искаш да наебеш друга!?
![]()
![]()
![]()
Да ни пази господ от такива момчета..
Първия път не е хубав заради самото ебане бе, човек.. Тва е първия ви интимен конект, когато двама души се обичат винаги е хубаво ..
Пича си търси извинение да наебе друга ....![]()
Stupidity knows no bounds.....![]()
--------------------------------------------------------
Gepime.com там е отговорът на въпроса ти.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
+1 100% трик, търси някоя девица да й пръсне турбината... Успех брат, успехПървоначално написано от BlueFace
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
да преведа темата нямам си приятелка никоя ме неще искам да еба някоя загорял съм като войник дали някоя курва ще ми пусне без пари
aLL SaM Ve eBaL