- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам.:(
Има 90% шанс това да е последното нещо, което някога ще му каже.Първоначално написано от ToniStoraro
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не мисля че ще подействаПървоначално написано от ToniStoraro
Go to hell!
![]()
![]()
хаха, груба грешка е да съдиш компанията на момчето, ама адски груба.Първоначално написано от ToniStoraro
авторке, гледай да се виждаш с него, когато е сам.
или пък може да се опиташ да се сприятелиш с 1- 2 момчета от компанията му. така и те и той самият много по- лесно ще те приемат. но ако решиш да го правиш, пак гледай да не са всички момчета накуп, а примерно когато са 2-3-4. тогава ще е по- лесно. този метод е по- добър от това да се виждаш с Него само 2- мата, но е и по- труден за изпълнение.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Стораро - когато харесваш/обичаш/уважаваш някого няма как да си щастлив и доволен, когато ти каже че не харесва компанията ти и средата в която седвижиш. Така че това нее мерило дали/колко я харесва.
Авторке - не очаквай той да се промени заради теб. Вариант 1 - приемаш че той е такъв и се нагаждаш към тяхната компания. Вартиант 2 - казваш му че го харесваш, ала бала и му казваш че не ти е приятно еди кое си. И чакаш отговор![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мисля 4е това не е голям проблем,това 4е приятелите му са такива не озна4ава 4е и тои ене го караи да избира винаги 6те загуби6....
Ами обясни какво искаше да кажеш. Можем да направим дискусияПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Dr. Gregory House
аз пък казвам, че не трябва да говори с него. какво ще му каже? ''много те харесвам, ае се пробваме''? едва ли ще се получи, не мислиш ли?Първоначално написано от ToniStoraro
закачай му се, общувай с него, но не показвай явен интерец. некга у него се зароди такъв към теб. тогава предполагам, че сам ще действа за по- нататъшно развитие.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Стораро - че това си е валидно винаги![]()
Dr. Gregory House
да, така е. Затова го и казах - защото е валидно винаги. Затова той може да й спести срещите й с тях, но за да стане това, той трябва да знае, че не й е приятно с тях. А, иначе, ако не поговорят, няма как да разбере със сигурност дали я харесва. Иска да бъде с него - нека поговорят, иначе няма да станат нещата. Поне така разбрах от темата, че тя иска да му се хареса. Ако иска той да я хареса и да направи той първата крачка - тогава нещата стоят по друг начин.
Първоначално написано от lillytheone
чао
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
аз ти казах как. а слуховете и клюките по твой адрес по принцип се приемат с насмешка. така хората виждат, че ти не се засягаш и спират да се занимават. бъди по- смела, бе момиче. нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. ;]
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
!!!Първоначално написано от kidwestern
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
сад ми е просто,майкати я има в юпорн,повече няма да вляза в този сайт !Първоначално написано от ToniStoraro
задник съм.