.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Харесвам.:(

d;d;d;ddddddd
    Go to hell!

изкажи му мнението си относно неговата компания. След това поговорете и разбери дали и той те харесва.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    изкажи му мнението си относно неговата компания.
    Има 90% шанс това да е последното нещо, което някога ще му каже.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ако той я харесва, шансът за обратното е горе - долу толкова. Тъкмо, така ще разбере дали я харесва. Е, да не прекалява с квалификациите, все пак.

Скайп - dark_elf2

изкажи му мнението си относно неговата компания. След това поговорете и разбери дали и той те харесва.
    Не мисля че ще подейства
    Go to hell!

Мега фен
    хаха, груба грешка е да съдиш компанията на момчето, ама адски груба.

авторке, гледай да се виждаш с него, когато е сам.
    или пък може да се опиташ да се сприятелиш с 1- 2 момчета от компанията му. така и те и той самият много по- лесно ще те приемат. но ако решиш да го правиш, пак гледай да не са всички момчета накуп, а примерно когато са 2-3-4. тогава ще е по- лесно. този метод е по- добър от това да се виждаш с Него само 2- мата, но е и по- труден за изпълнение.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

под изкажи мнение за компанията му нямах предвид да съди компанията. Може, обаче, да покаже, че не й е приятно, когато е с тях.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Стораро - когато харесваш/обичаш/уважаваш някого няма как да си щастлив и доволен, когато ти каже че не харесва компанията ти и средата в която седвижиш. Така че това нее мерило дали/колко я харесва.

Авторке - не очаквай той да се промени заради теб. Вариант 1 - приемаш че той е такъв и се нагаждаш към тяхната компания. Вартиант 2 - казваш му че го харесваш, ала бала и му казваш че не ти е приятно еди кое си. И чакаш отговор

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

знам, аз не се изразих правилно, не ме разбрахте, няма значение.
    Просто поговори с него.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мисля 4е това не е голям проблем,това 4е приятелите му са такива не озна4ава 4е и тои е не го караи да избира винаги 6те загуби6....

Град
    В мислите на хората
    добре, аз не се изразих правилно, не ме разбрахте, няма значение.
    Просто поговори с него.
    Ами обясни какво искаше да кажеш. Можем да направим дискусия

Dr. Gregory House

идеята е такава, че тя може по един или друг начин да му покаже, че ако са заедно, той може да й спести срещите на нея с компанията му. Все пак, това, че те са негови приятели, не значи нито, че той е такъв, нито, че автоматично стават и нейни приятели.

Скайп - dark_elf2

Мега фен
    знам, аз не се изразих правилно, не ме разбрахте, няма значение.
    Просто поговори с него.
    аз пък казвам, че не трябва да говори с него. какво ще му каже? ''много те харесвам, ае се пробваме''? едва ли ще се получи, не мислиш ли?
    закачай му се, общувай с него, но не показвай явен интерец. некга у него се зароди такъв към теб. тогава предполагам, че сам ще действа за по- нататъшно развитие.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    В мислите на хората
    Стораро - че това си е валидно винаги

Dr. Gregory House

да, така е. Затова го и казах - защото е валидно винаги. Затова той може да й спести срещите й с тях, но за да стане това, той трябва да знае, че не й е приятно с тях. А, иначе, ако не поговорят, няма как да разбере със сигурност дали я харесва. Иска да бъде с него - нека поговорят, иначе няма да станат нещата. Поне така разбрах от темата, че тя иска да му се хареса. Ако иска той да я хареса и да направи той първата крачка - тогава нещата стоят по друг начин.

Скайп - dark_elf2

Re: Харесвам.:(

Цитирай Първоначално написано от lillytheone
    Хей здравейте.

чао
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен
    аз ти казах как. а слуховете и клюките по твой адрес по принцип се приемат с насмешка. така хората виждат, че ти не се засягаш и спират да се занимават. бъди по- смела, бе момиче. нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. ;]

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

значи искаш той да направи първата крачка. Първо, слух едва ли ще тръгне. Но, щом не можеш да му кажеш, то тогава послушай съветите за това просто да се закачаш и да се навърташ около него.

Скайп - dark_elf2

3333333
    Go to hell!

това вече не можем ние да ти кажем, защото не го познаваме. Просто не мисли, че нямаш шанс. Ще се оправят нещата, няма страшно.

Скайп - dark_elf2

Re: Харесвам.:(

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    Цитирай Първоначално написано от lillytheone
    Хей здравейте.

чао
    !!!
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

стига писа глупости, де. Не си интересен. Цинизмът не е начин да привлечеш внимание и да лекуваш чувството си за незабелязаност от околните.

Скайп - dark_elf2

стига писа глупости, де. Не си интересен. Цинизмът не е начин да привлечеш внимание и да лекуваш чувството си за незабелязаност от околните.
    сад ми е просто,майкати я има в юпорн,повече няма да вляза в този сайт !
    задник съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си