- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бразди по ноктите
еми имам бразди по нокътя на десния палец и искам да ги махна. някой знае ли как????![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
да махат се с изпиляване на нокета редовно почти до живеца по цялата дължина на нокета се пили надявам се ме разбра![]()
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Cucko0
![]()
Как да се пили почти до живеца ?!
Купи си нещо за заздравяване и подхранване на ноктите , мажи се редовно и би трябвало да се махне! : )
няя се оправи с заздравители тря се изпили повърхноста на нокета за да се подравни нз как да ти го обясня точно![]()
Hostis Honori Invidia
Аааа аз си мисля за това бялото дето се получава !![]()
Иначе такова дето трябва да се пили ... трябва да е много гадно![]()
мм не е гадно обаче съм чувала ,че малко разваля ноктитеПървоначално написано от Vincitore
![]()
Hostis Honori Invidia
Ем се 1 да си изпилиш зъбите... макар че те са по - дебели... Тъй, че най - добре ще ги оправи маникюристка...Първоначално написано от Cucko0
Трябва да се полира нокътя, прави се чрез специален полиращ блок, той има няколко страни, избираш най-подходящата за теб и полираш. Не трябва да полираш прекалено много, защото плочката изтънява и после може да се чупи много лесно. След като го полираш си купи някакъв заздавител, мисля че имаше масла специално срещу бразди по ноктите.
ммм... да ми препоръчате някой заздравител??? я най-добре някоя книга за маникюр дето да си я дръпна от нета. а ако не знаете за книга кажете заздравител.![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
На Перфект май имаше някакъв за изглаждане на бразди, ама не съм сигурна... Иначе има на ОПИ, Манхатън и още бая хубави марки, ама са бая скъпи...
Изпиляване?
Нокет?
Час по български език?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Cucko0 стига с тоя нокЕт![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
1. Научете се кое как се пише! Думи като - лакирВам, гримирВам, изпилЯВАМ НЯМА!!!
2. Когато нокътя е полиран, нито заздравители, нито масла нито нищо не може да проникне в нокЪтя за да го подхрани!
3. Много трябва да се внимава с полирането, защото наистина нокътната плочка може да изтънее и да започнат по-сериозни проблеми!
4. Ако браздите са по всичките нокти е хубаво да се отиде на лекар, защото се получават от заболяване на организма. По самите бразди може да се познае, кой орган има проблеми.
Има достатъчно информация в нета, която е доста полезна. Престанете да се правите на много знаещи и много разбиращи!
Първоначално написано от RoseDawn
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На мен ноктите ми се цепят, когато съм без лак ... Заздравителят не ми помага много, но заздравителят на Avon е мн мн добър наистина ... прави ми ноктите много твърди![]()
моите нокти са си твърди и с 300 зора успявам да ги режа, затова в седмицата отделям по един час (горе-долу) да ги пиля а за останалото (чистене, лакиране и тъй нататък) смятайтеколкото до заздравителите мерси за инфото
продължавайте все пак
ЖЕНСК0 СЪМ