.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Подигравка с мен или...?

Здравейте. Ще бъда кратка и ясна.
    Харесвам едно момче. Даже не момче, а мъж бих казала... много добър приятел, способен да ме изслуша и подкрепи. НО!
    Той мен също ме харесва, или поне до днес така казваше.
    Аз му признах чувствата си отдавна, въпреки че беше ясно че между нас няма да се получи нищо.
    Дава ми надежди, и продължи да ми дава, дава ми ги вече 2 месеца до преди 3-4 дена. После най-нахално ме отряза, като каза, че връзка като нашата няма да просъществува. 2 вечери не можах да спя и си дадох сметка, че до сега не съм се влюбвала толкова силно. Връзката ни била невъзможна според него защото той е беден (главна причина според него), виждаме се от дъжд на вятър и смята, че не съм видяла нищо от живота., не съм можела да го разбера.

И ми каза да го потърся отново след няколко години... WTF!?
    Аз да не съм тръгнала да си търся гадже по сметка или някой супер готин олигофрен!?
    Бясна съм... вече 3ти ден му крещя по телефона и по скайпа...

Въпроса ми е дали да му се извиня зя гадното държание ?

ТЪПА СИ
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    ТЪПА СИ
    Не повече от теб

ТЪПА СИ
    В тоя форум сме да си помагаме не да се обиждаме ... момичето има нужда от помощ а не безмислените ти коментари !

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PlayMyMusic
    ТЪПА СИ
    Не повече от теб

По темата - ами не знам какво да ти кажа..Решавай ТИ..НО според мен не му казвай нищо..Той ти е казал,че няма да се получи нищо между вас..Намери си един,с който ще си "паснете".. :P И той просто да ти остане най-добър приятели
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

айдееееее
    да ви го тури козел
    викайте чалмарския Ви поп да ва жени.
    моляте,срамиш дарстеп.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    той тоз незнае,какво иска,как ще му се извиняваш-той сам си е виновен заеби го и хващай някой друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не ти, а той по - скоро би трябвало да ти се извини.

Скайп - dark_elf2

ТЪПА СИ
    Не повече от теб
    не лъже

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Защо трябва да подронваш самочувствието на човека?
    Щом е преценил, че не те заслужава, това си е негово право и ако продължиш да го убеждаваш (ако изобщо това правиш), че не си търсиш гадже заради парите и че не те интересува, че той няма никакви, най-много да го унижиш допълнително.
    Ако си достатъчно разумна, съобрази се с решението му и продължи да му бъдеш добра приятелка. Ако ви е писано, ще се случи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Пфф... потърси ме след няколко години?!? Не се занимавай...
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Защо трябва да подронваш самочувствието на човека?
    Щом е преценил, че не те заслужава, това си е негово право и ако продължиш да го убеждаваш (ако изобщо това правиш), че не си търсиш гадже заради парите и че не те интересува, че той няма никакви, най-много да го унижиш допълнително.
    Ако си достатъчно разумна, съобрази се с решението му и продължи да му бъдеш добра приятелка. Ако ви е писано, ще се случи.
    Не, за пари не сме говорили никога... до днес. Той каза, че това му е проблем, без да съм го питала. Не съм го убеждавала в нищо.

айдееееее
    да ви го тури козел
    моляте,срамиш даркстеп.
    абе на теб кав ти е проблема бе ?

Град
    На изток от рая
    Така като казваш мъж,в съзнанието ми изниква,че е много по-голям от теб.Сигурно има кола и пари да я потдържа (да сипва бензин),да те вози,да те води на кафенца и да всяваш респект в околните,че си с по-голям и се возиш в количка.
    Дотук всичко е на материална основа,не вярвам ако е много по-голям от теб,да го обичаааааш толкова много.А той се е отказал от теб,заради това да не би да Ви хване някое полицайче и да му лепнат 5-10 годинки.
    От всичко,което написах излиза,че си поредното заблудено курве,като 89% от населението на българските момичета на възраст от 14-20.
    А ако не е от материална гледна точка,си много заблудена,че да си толкова запленена от по-възрастен и да си непосилна да си намериш по-младо момче!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Остави,не се занимавай с него.Никой не може да го убеди,че неговото мнение е грешно.

Извини му се непременно и поговори с него.
    Между другото на колко си години ?
    Кога не можеш да казваш думата "ДА"?
    Отговора ми го пратете на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Така като казваш мъж,в съзнанието ми изниква,че е много по-голям от теб.Сигурно има кола и пари да я потдържа (да сипва бензин),да те вози,да те води на кафенца и да всяваш респект в околните,че си с по-голям и се возиш в количка.
    Дотук всичко е на материална основа,не вярвам ако е много по-голям от теб,да го обичаааааш толкова много.А той се е отказал от теб,заради това да не би да Ви хване някое полицайче и да му лепнат 5-10 годинки.
    От всичко,което написах излиза,че си поредното заблудено курве,като 89% от населението на българските момичета на възраст от 14-20.
    А ако не е от материална гледна точка,си много заблудена,че да си толкова запленена от по-възрастен и да си непосилна да си намериш по-младо момче!

Поста ти беше излишен. Даже не си прочел и до средата МОЯ пост. Ако беше, щеше да забележиш, че елементарните ти интуитивни изчисления не отговарят на действителността.

Цитирай Първоначално написано от BoxDream
    Колко ми даваш?

айдееееее
    да ви го тури козел
    моляте,срамиш дарстеп.
    Абе наистина какъв ти е проблема на тебе? Явно ти хлопа дъската.

Първо да ти благодаря за съвета и коментара който си ми дала по моята тема. Сега ще ти се реванширам.Първо не си длъжна да му се извиняваш, след като те е одрязал. Остави го да се пооправи финансово и той може би сам ще те потърси, защото за един мъж е тежко жена да му дава пари освен ако не е някой непрокопсаних и пиянде. Нека мине малко време и може би ще се оправят нещата между вас. Знам, че не можеш да го забравиш, но ако няма начин си хвани момче на което можеш да разчиташ и той е лудо влюбен в теб и може би любовта от негова страна ще те накара да позабравиш онзи мъж. Успех!

След като те е одрязал, защо ще падаш на толкова ниско ниво, та да му се молиш да е с теб ? Ако иска той сам ще дойде, нужно ли е да се ровиш в пепелта ..

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    След като те е одрязал, защо ще падаш на толкова ниско ниво, та да му се молиш да е с теб ? Ако иска той сам ще дойде, нужно ли е да се ровиш в пепелта ..
    Не му се моля. Разговаряхме като големи хора, директно и без заобиколки този път.
    И пак си е кофти...
    Иначе си много права

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Поста ти беше излишен. Даже не си прочел и до средата МОЯ пост. Ако беше, щеше да забележиш, че елементарните ти интуитивни изчисления не отговарят на действителността.
    Или аз съм сляп,или одеве половината изречения ги нямаше.
    Таа както и да е,таа сега кажи по-голям ли е от теб и с колко,щото и тва има значение.
    Може да те е зарязал,защото си е намерил друга
    - Защото се притеснява,че не може да те издържа
    - Защото се притеснява,че си по-заможна от него
    - Защото се срамува от теб като излиза
    - Защото мисли,че той не е много хубав,не се облича хубаво,не изглежда хубаво и се притеснява да върви с теб,за да не би да те изложи.
    Варянтите са много.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Колко ми даваш?
    13

Град
    in the reality : )
    И да си виновна за държанието си, не му се извинявай. Не се унижавай без причина. Той не може да те върти и накрая да те отреже. Приеми, че вече сте квит. Или забрави за него като цяло, или си останете приятели, както преди, но това е малко вероятно. Никога не е "както преди"...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Колко ми даваш?
    13
    сложи 6 отгоре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си