Ам бях на един купон вчера с найй-добрите ми приятели и гаджето ми.. беше супер якото..но по едно време на нас двамата мн ни се прииска да правим секс, тъй като не бяхме в нас както казах ами в една приятелка,влязохме в първата стая.. правихме там квото правихмее.. той тъкмо ме беше надупил и в стаята влязоха почти всички... както казах бяхме с НАЙ–БЛИЗКИТЕ ни приятели ии според мен не би трябвало да се притеснявам, но ме е срам да ги погледн в очите.. гаджето ми ме съветва да не се притеснявам но не могаа.. като ги видя и навеждам главаа..аа на 16 съм..другата седмица на 17... така де ако може без тъпи коментари![]()
ами питам как да постъпя ( извинявам се че го пропуснах) ...да говоря ли с тях или просто всичко ще отмине![]()
^Теми от сорта на "Бременна ли съм/е?" ли предпочитате...
Аз предпочитам тази.
Еми какво да правиш? Нищо. Станалото станало. Нищо ненормално няма в това, а и щом са ти най-добри приятели още по-малко има от какво да се притесняваш. Ако са ти истински приятели няма за какво да ти се подиграват, натякват и етс. Живей си живота спокойно! Те най-малкото са се почувствали неловко и надали ще повдигнат въпроса.![]()
Недей се притеснявай![]()
![]()
![]()
nqma shto da se pritesnqvash
nishto sramno ne si napravila
![]()
Аве да я се гръмнат .... щом сте си го искали двамата не се коркай ... секса между хора които се искат и се обичат е нещо нормално ... секса е нужда ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
няма от какво да се притесняваш ако трябва да се извинява някой това са твоите приятели, че са нахлули без да почукат. За това спокойно няма нищо срамно \/
\
/
=)
Пиши в "Секс гафове",че да се увеличава колекцията![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...91b1ec083b6b03
Та викаш той те беше надупил иии... ?![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ии какво викаш кат те надупи ...? Срам те е, че са му видяли малката принадлежност ... Случва се, най - много да отнесеш малко гаргара, ама ще се оправиш, другия път с повече чувство, мацка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
к'фо ти пука
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()