- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заряза ме защото не исках да го направим..
така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..
вие какво мислите по този въпрос ?
Че си постъпил коректно.
По-тъпото щеше да е, ако го беше направил против волята си.![]()
Абе пич бе!
Повечето вече и в 6 клас го правят,ти за 9 се притесняваш.
И недей много да отказваш,че накрая ще си останеш на сухо.
Поне една свирчица да беше изпросил![]()
Ми прав си. Тя е използвачка, че и не е особено умна... поне можеше да се постарае да не излезнат така нещата, че го прави само заради "модата"![]()
Трагедията е пълна...
тя е тъпа путка...Първоначално написано от DinViesel
![]()
У-ууу,педал,изпуснал си йебането,мъж от теб не става![]()
![]()
Loser... Всичко да ебане ли ти опира бе? Доста си закъсал значи, а на пича трябва му да се даде МЕДАЛ... Браво братле добре си постъпил.. а тя щом е била с теб само заради това - Заеби я... Има и други по-добриПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Ne moga da povqrvam na o4ite si.. Nai setne mom4e da e tozi koito otkazva na sex ! svalqm ti 6apka
P.S. pfff dobre 4e po moe vreme ne be6e moda da se ebe6 na 14
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Пич , не си първия , няма и да си последния с който някоя така се е подиграла ... и на мен ми се случи преди около година ... а на мен ми каза за какво е била с мен ... само за да свършиме работата и да ме зареже ... почувствах се умизен .... още немога да го забрава ... а аз бях влюбен в нея .... баси живота скапанПървоначално написано от DinViesel
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Мисля, че ако беше малко по - големичък щях да те взема ..Първоначално написано от DinViesel
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
После кой кръшкал?!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
За мен що ли не се говори така...![]()
![]()
![]()
ти започна пръв ..Първоначално написано от amk933
![]()
Priceless .. <3
Мойто не се брои...аз съм мъж. :PПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Браво на момчето постъпило е добре а за момичето НЯМАМ ДУМИ как може да е мода се чукаш на 14 години и то тя дори не го е искала толкоз ЗАРАДИ своите нужди ама заради ШИБАНАТА МОДА и пак БРАВО на момчето добре че си и бил шута![]()
![]()
![]()
=)
това не те оправдава ..Първоначално написано от amk933
![]()
Priceless .. <3
Евала![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Браво, премина неуспешно теста "И моето ли IQ в 21 век е под нулата."
Читав си. Сега иди се запиши в Червената книга като застрашен от изчезване вид.
Аз пък мисля, че няма нищо за "евала" в постъпката му.
Тя го е помолила (съвсем делово) за услуга. Той й е отказал. Окей, дотук добре, всеки има право на избор.
Обаче, аргументацията, че не го бил направил, защото "не си представял така първия път" е малоумна.
Какво толкова специално има в първия път?!? Това е един от многото пъти, в които ще правиш секс, и въобще не е и най-приятния. Потребителите в този форум неизвестно защо отдават огромно значение на Първият Път, като нещо Специално, за което е нужно Правилният/Правилната и да го направят Когато Трябва (tm).
Е няма такава простотия. Сякаш Първият Път е нещо, което да помниш до края на живота си!
Но пък признавам, че нейните мотиви са още по-малоумни, така че са квит![]()
Жените наистина помнят първия път до края на живота си. Ти какво, с момиче не си ли приказвал?
ДА ТАКА Е!!!Първоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
Разбира се, че е нещо специално .. и трябва да е с правилния човек!!! Въпрос на принципи ..
![]()
Priceless .. <3
Браво на тебе, а тая треа яко да се е комплексирала, за да го прави тва![]()
"You were deceived"