.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 191
    Супер фен Аватара на Shia
    Аз си помня първия път абсолютно ясно и го запомних,като приятно изживяване с ПРАВИЛНИЯ човек,защото той се постара да се чувствам удобно в кожата и да не ме боли.
    Как да няма специално,като ти късат част от тебе аааааааа

Цитирай Първоначално написано от Shia
    защото той се постара да се чувствам удобно в кожата
    Какво? Увил те е в лисича кожа или?

Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    Жените наистина помнят първия път до края на живота си.
    Това ми е известно, но бях останал с впечатлението, че това е някаква женска приумица... и то дори не е заразила всички жени.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Разбира се, че е нещо специално ..
    Скъпа, би ли ме осветлила защо се разбира? И, моля те, ползвай истински доводи, а не "ми защото така".

Град
    in the reality : )
    Радвам се за теб, че си човек с принципи и че "не следваш модата". И не е важно на колко години е момичето, на колко години си ти, важно е ЗАЩО правите секс. Просто ти си решил, че причината е безмислена (малоумна, идиотска, инфантилна, егоистична, незряла!!!)... И си прав.
    А тя е толкова тъпа, недорасла маймуна, че направо нямам думи. Само псувни ми идват на акъла.
    Нищо лично... Просто оттук нататък бягай надалеч от такива.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Скъпа, би ли ме осветлила защо се разбира? И, моля те, ползвай истински доводи, а не "ми защото така".
    .. защото за мен това е нещо специално! Защото държа да е с точния човек .. държа да се чувствам щастлива, ОБИЧАНА правейки го .. защото ще ми е безкрайно приятно и ще мога да му се отдам напълно без угризения след това, че нещо толкова съкровено и лично съм го направила с някой си от улицата .. Защото не искам да съжалявам след това ..

Голям фен Аватара на skuck
    Ааама ай стига ма,държала! Държиш да е батко с БМВ последен модел за да можеш да се фукаш после, че са те клецали в БМВ!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Браво, приятел, много правилно си постъпил. Да живеят принципните. А колкото до горе споменатото, че първият път не е нищо специално, мисля, че в това отношение всеки прави личния си избор. Щом иска специален първи път, заслужава да го получи. Хайде със здраве!!

ахахахаха когато видях темата помислих,че е написана от някое момиче

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. защото за мен това е нещо специално! Защото държа да е с точния човек .. държа да се чувствам щастлива, ОБИЧАНА правейки го .. защото ще ми е безкрайно приятно и ще мога да му се отдам напълно без угризения след това, че нещо толкова съкровено и лично съм го направила с някой си от улицата .. Защото не искам да съжалявам след това ..
    Това е така, обаче нека да ти обърна внимание, че (поне доколкото си те представям по писанията ти тука), същите тези неща важат и за 3тия, и за 5-тия, и за 55-тия път. Пак ще искаш да се чувстваш обичана, нали? И пак няма да искаш да е някой от улицата? Yes, no?

Както и да е де, разбрах, че от теб довод освен "ами защото е така" няма да чуя. Здраве да е. То и църквата 10-ти век е твърдяла, че земята е плоска. "Така пише в Библията, как защо!?!" бил отговора.

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Ааама ай стига ма,държала! Държиш да е батко с БМВ последен модел...
    ти я да мълчиш, да не те почвам на тема "Какво е специалното на БМВ като кола...?", че мога да те направя сам да си говориш...

Голям фен Аватара на skuck
    ти я да мълчиш, да не те почвам на тема "Какво е специалното на БМВ като кола...?", че мога да те направя сам да си говориш...
    Хах, братко в тва за БМВ-то имаше и малко ирония. БМВ е кола която притежават хората които искат да се изфукат с "як" автомобил пък нямат пари за Мерцедес и etc. Та така се навързват нещата...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    ВаРнАаАа

Re: заряза ме защото не исках да го направим..

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    тя е тъпа п***а...
    +100

Авторе, възхищавам ти се.

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Хах, братко в тва за БМВ-то имаше и малко ирония. БМВ е кола която притежават хората които искат да се изфукат с "як" автомобил пък нямат пари за Мерцедес и etc. Та така се навързват нещата...
    deal

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Bravo

Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo
    Ne moga da povqrvam na o4ite si.. Nai setne mom4e da e tozi koito otkazva na sex ! svalqm ti 6apka
    P.S. pfff dobre 4e po moe vreme ne be6e moda da se ebe6 na 14
    +++

Изобщо не мисли за нея..А и щом те е зарязала - значи не те е обичала (мое мнение)
    Намери си друга..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    У-ууу,педал,изпуснал си йебането,мъж от теб не става
    Пхахаха,пич загорел си!.. .. Не всичко в тоя живот е ебане ..

По темата:Братле забрай я тая путка рошава да се развива..

``Xbow Company``

Супер фен

така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    Така си е, даже е късно в 8 клас. Ако закъснеят, ще изостанат с подражаването на фолк певиците и чалгализирания начин на живот.
    Междувременно, според мен си постъпил много добре, въпреки че заслужава да го направиш и после да я оставиш.

Ами мисля, че бившата ти приятелка е супер тъпа!! Тя е била с теб само заради секса, но това не е най-важното във една връзка!! Ако те е обичала ще потарпи малко!!

амиии бравоо е тва е момче а не като някои други непрекъснато да ти говорят за е**не аз имах подобен проблем преди време ходих с едно момче на 17 години а аз бях на 14 и така тои имаше доста голям опит (сам ми го е казвал) иии доста често ме е карал да спя с него ноо нали уж ме обичаше ии неискал да ме насилва ее нямам думи не му пуснах 4 месеца и накрая скъсахме ами кво да ти кажа добре си постъпил ако е ходела с теб само за да спите начии не си е стръвало изгубеното време

Мега фен Аватара на Hilary_
    разбрах, че от теб довод освен "ами защото е така" няма да чуя.
    Явно нищо не си разбрал ..

Град
    ;D Krastavec ;D
    Ами секса не е всичко в една връзка Просто те е използвала колкото да се фука че си има гадже с 1 година по-голямо от нея и накрая *компанията* като не са девствени вече и тя тей решила забрави за нея...

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ето ви един нагледно ТЪП пример за първия път на момичетата....
    Някъде в града ви се правят невероятните малки питчици, които всички хвалят и едва ли не боготворят. Един ден ти разбираш къде е това място и решаваш да отидеш да си купиш, да обаче уцелваш изключително лоша партида (едва ли не питката има вкус на лайно)... И едва ли не ти вече си имаш едно на ум за тея питки и не са ти така присърце да им се наслаждаваш като останалите...
    Та и при секса за момичетата е същото. Ако първия им партньор е мега големия злетак и осере цялата работа, има вероятност да "осакати" едно момиче, да ненавижда сеска, да го прави в изключително минимални количества, та дори и да се откаже от него ... Поне аз така виждам нещата... Ако греша моля поправете ме
    De-Phazz - Anchorless

и на мен ми се е случвало.ходихме 6 дни и той ми поиска секс,аз разбирасе отказах,защото бях девствена и ме беше страх.моли ми се още 4 дни и се отказа.на следващиа ден го видях с друга.
    ама вече не ми и дреме за него.

Град
    Някъде там...
    Ех, да имаше повече такива момчета...
    Ще те намеря ли някога... ;(

Re: Bravo

Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo
    Ne moga da povqrvam na o4ite si.. Nai setne mom4e da e tozi koito otkazva na sex ! svalqm ti 6apka
    P.S. pfff dobre 4e po moe vreme ne be6e moda da se ebe6 na 14
    Отказвал съм поне на 5 момичета, но не се хваля с това. Просто подкрепям автора. Сексът е прекрасно нещо, но само секс не става.

Град
    ДжойнтЛенД
    що с всеки ден се обеждавам че нямате личен живот и по цял ден се блъскате в тоя форум влизам за по 5 10 мин през няколко дни и ви чета глупостите .... но иначе по темата евала на пича
    One 4 the money , two 4 the show

да го правя камо ли с момиче
    А с какво? С момче ли? Ти си педал, но тепърва ще го осънзаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си