- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заряза ме защото не исках да го направим..
ако бях педал нямаше да те има на тоя святПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
питай майка си що
кат няма кфо да кажеш си мълчи..
иии се понаучи да пишеш малко
Обещанието е учтива форма на отказване.
Когато знаеш какво точно искаш и не всичко в главата ти се върти около секса постъпваш като автора ,а когато просто искаш да си топнеш наденичката би се възползвал....![]()
--------------------------------------------------------
Ебати тъпата курвичка е тая. Заеби я и карай напред.
смяяяяяяяяяяяятай...
ебаси малките миндилчета, горките им родители, ама и те са виновни в известна степен де... ;/
<N>
Поздравления за автора наистина.Браво, че си избрал първият ти път да е нещо което наистина да преживееш с удоволствие.Докато четох темата видях, че съм напълно съгласен и с Hilary_ . Наистина първият път не трябва да бъде правен само за да се ,,фукаш,, с него![]()
Гадната истина е че въпреки че е постъпил правилно,тя ще си фане 1вия идиот на улицата и пак ще го направи заради "модата"![]()
Westside rollin' all day, every day
Да ти кажа и аз бих постъпил така! А тези като гледам от известно време, че все по от рано гледат да се оправят.... едно време преди сватба не са посягали, а сега.... на къде върви този свят![]()
Грешките ми са чисто технически неграмотник такъв! А и няма какво да питам майка си, за да знам, че си педал. Майки не намесвай щото и ти си имаш майка, путьо малък! Да ти се отвори възможност да ибеш и умишлено да позволиш да ти се изплъзне от мерак да се пазиш за сватбата? Ми това е откровено казано най-тъпото нещо, което ти се е случило бе? Как можа да си пропилееш шанса? Ей за това те нарекох педал, педераст такъв!Първоначално написано от DinViesel
На тъпото с тъпо отговарям, няма как!
Останалите да ме извинят за грубия изказ!
[quote="BlueFace"]1 на 100 момчета биха го направили... /quote] Я пробвай пак?!
Браво!Постъпил си правилно!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ебача на сестри ли се изказа? Този, който не е пропуснал шанса да изчука сестра си?Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.с. Дори и да си го помислил, си за инжекция с цианкалий!![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
[quote="BePoHuKa"]Какво неясно видя в поста ми xD Говорех ,че едно на сто момчета биха отказали (биха направили постъпката на автора)Първоначално написано от BlueFace
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
да прав си.. как не ме е срам да да изпусна секса с някфа тъпа курва която искаше да го прави само за да е "модерна".. така или иначе щеше да ме зареже след тва.. кат й се е доебало от 8 клас да си търси някой др глупак който ще се навие.. за мен не всичко в една връзка и въобще в живота е секс.. тфа че ти разсъждаваш по тоя начин не значи че трябва да си налагаш мнението.. за мен не е нормално момиче в 8 клас да иска да се е*е.. и тфа че съм се въздържал да го правя в 9 клас не значи че ще се пазя за сватбата .. " как можа да си пропилееш шанса " сякаш живея за да е*а.. нон стоп.. аз разсъждавам така но явно за някой хора да са клецаш от 13-14 годишна възраст е нещо нормално.. айде със здраве
Обещанието е учтива форма на отказване.
Хах смешното е че в повечето такива случай момичето е зарязано защото момчето иска а тя не иска.![]()
Таа по темата : много правилно си постъпил бе сладур не съжелявай аз ако можех да си намеря някой като тебе да не му е само до е***ето щях да съм много щастлива.
Евала на такива хора както тебе![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ми да не е единствен ама са изчезващ видПървоначално написано от ef4etyYy
Аа колкото до тебе радвам се на такива двойки много![]()
![]()
![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
+1 ... шапка ти свлямПървоначално написано от nezabelejimata
![]()
Хм, аз пък няма да се съглася с последните постове. Ходили са, тя е била готова да го направи и той се е направил на много важен и недостъпен.Секса е просто секс, не е нужно да се подготвяш, да значи нещо специално за теб за да го направиш...секса е просто физическо изживяване, ако ги има и чуствата е магия,ако ли не е просто секс и нищо друго.Трябвало е да го направите и толкова.После като те зареже, не ти пука и тва е.Та мисълта ми е , че си изпуснал едно приятно изживяване, защото си приел нещата твърде сериозно.Просто секс, сещаш ли се.....
Ами за едни секса е само секс а за други не е. За мен е превилно това че поне 1 път да е със специален човек после се съгласявам с твоито мнение отчасти както си личи и по останалите мнение в други теми може да е само секс ама може и да е нещо много повече не винаги е едното или друготоПървоначално написано от Wildchildd
![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
мда .. много правилно ... има ги и такива ,,изостанали от приятелките си "Първоначално написано от nezabelejimata
![]()
![]()