- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заряза ме защото не исках да го направим..
Е да права си,ноо все пакПървоначално написано от ef4etyYy
Айде стига сме спамили че ще ни изгонят накрая![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Защото това е анонимен интернет форум и всеки може да твърди каквото си иска. Аз, например, мога да твърдя, че съм 35-годишен петролен шейх, ама няма да ми повярваш, нали?Първоначално написано от BlueFace
В тоя аспект, не бих се убедил в девствеността й докато не видя снимка на химена й(и някакво клипче, което да доказва, че е нейния).
![]()
Леко ли си зле...Първоначално написано от random_guy1
Не искаш ли ДНК проба и дисекция ?? Имаш тъпо мислене пич....
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Странно...А обикновено момчетата пришпорват повечко за секс в повечето случаи,при такивата обстоятелства...![]()
Браво поне,че не си го направил с неяСпасил си я поне временно от глупостта й...Пък и си й доказал,че не си за едното е**нйе...
(Защо подяволите тия на моята възраст(горе-долу моята) нямат и милиграм мозъчец в тая балонеста кухина,която се е закрепила случайно върху рамената им???)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз й вярвам и се надявам да е, защото девствеността според мен е нещо много ценно и хубаво.Първоначално написано от BlueFace
Хилари, имаш нужда да си опитала и двете страни за да имаш обективно мнение.. не можеш да кажеш на бялото черно. Както и да е, доста се отклонихме от темата...
тоя пич рандом много ме изкефи![]()
нищо против хилари ама просто ме кефи :P
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Като ти гледам аватара на Dragon Ball Z не се и учудвам...Първоначално написано от rumcho
![]()
--------------------------------------------------------
Ми след като на всички целта ви е да вкарате всяка втора в леглото, много ясно че ще ви зарязват, то е близко до ума! :P
ад не бих зарязал момиче заради това![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Лелее свалям ти шапкаа .. за първи път чувам момче да отказва на секс ... е такива трява да са всички момчета .. а не да са с момичетата само заради едното е**не
Сички момчета да отказват на секс ?Първоначално написано от hugcheto
Що за свят би било това...
the game
АААААААА, човек!!!! Ти моите мъдри мисли в подписа ли си ги сложи еееее - ХАХАХАХА. Толкова съм горд!!! Чувствам се като гуру![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ема как разбира се че трябва да си горд, вече ти си нещо повече от останалите !Първоначално написано от Mr_Crowley
Не, просто тва за ноктите тотално ме разкостии казвам тии попиках се да се хиля![]()
the game
Мамка му,защо ги връщате тея замряли теми?!
Станислава
Първоначално написано от DinViesel
Евала , ще стане мъж от тебеПостъпил си правилно - да ходи някой друг да си пъха х*я в нея ... егати тапото тийнче ! Въобще да не ти пука , даже се радвай , постъпката ти е достойна !
![]()
аз бих го направил, все пак обаче ти си решаваш....
относно мацката - тя е по-виновна от теб, защото не си го е поискала, както трябва и с това те е отблъснала. ако беше по-умна никога нямаше да ти го каже това, че го прави само за да трупа точки пред приятелките си.
относно теб - ти можеше и да го направиш без да се кахъриш толкова. имал си възможност, прецакал си я, сега ще чакаш следващата.
виждам че отдаваш значение на принципа, което е хубаво. незнам обаче дали не си я отрязал заради това, че си се притеснил...това би било нелепо...
както и да е. станалото станало, ще си намериш нова, която ще има истински чувства към теб и всичко ще е ок.
Успех
Онази е била шматка щом е била само заради това с теб. Егати и модата. Другите го направиха хайде и аз...Ако ще го правиш го прави,защото го искаш,а не защото ти се подиграват.
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Дай координати ма момичето![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Само мога да те поздравя за постъпката ти и за разсъжденията също!Евала!Изглеждаш мноо яко момче, а колкото до момичето не мога да коментирам без да я познавам, но определено си личи колко е ограничена и плоска.
Девстеността е нещо, което даваш само 1 в живота...И моя съвет е да е на момиче, на което държиш.
Освен това няма за къде да бързаш, само 9 клас си. Тепърва ти предстоят безброй влюбвания, раздели, секс игри и тн...
![]()
Не прави нещо само защото и другите го правят.