.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 191
    Цялата тая история с ебането на 13,14 е супер тъпа...
    1) Не всички момичета са минали дори някаква част от пубертета на тая възраст с някои изключения и не е добре да се чукат
    2) Само момичетата могат да спазят модата щото ние момчетата се водим малки/недозряли и една кифла на 14 ще си направи сефтето с някой 10 клас +

-> Освен да се похвалиш пред интелектуалната 'компания' от секс на под 15 не печелиш нищо май а ?
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

абе мой ти щом в 9ти клас още не си го правил давай когато можеш няма значение дали тя ходи с тебе за това ;}}

Град
    Angliq
    ne ci zaslujava ..octavi q i prodalji napred

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    ами това често се случва ...

Съжалявам, пичага, не мисля, че щях да постъпя като теб

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе пич бе!
    Повечето вече и в 6 клас го правят,ти за 9 се притесняваш.
    И недей много да отказваш,че накрая ще си останеш на сухо.
    Поне една свирчица да беше изпросил
    Е що?
    Да не би да е длъжен?
    Той ще си прецени.

Значи аз съм бил мноу зле.. когато спах с приятелакта си.. която беше на 16 и и беше за първи път (ходихме от месец). Мале какъв съм бил зле... оууу тцтц...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива
    95% от всички на тази възраст са такива искаш да кажеш

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Абе да ти кажа чесно,по наблюдения като гледам момичетата са доста по-развратни,мислят доста повече за секс,ебат се по-рано от момчетата. Забележи,че "мацките" на 13 ги чукат 20-25 годишни

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Абе да ти кажа чесно,по наблюдения като гледам момичетата са доста по-развратни,мислят доста повече за секс,ебат се по-рано от момчетата. Забележи,че "мацките" на 13 ги чукат 20-25 годишни
    Това е така, просто процента на келешите от мъжки пол в тази графа е висок.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Ми прав си. Тя е използвачка, че и не е особено умна... поне можеше да се постарае да не излезнат така нещата, че го прави само заради "модата"
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Wonderland
    ти си некъв странен... нещо ти има,момче! стягай се
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Re: заряза ме защото не исках да го направим..

" мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя ''
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на Stellsy

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя ''
    накъде отива света..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

хаха нормално е..9ти клас гъзарчета псуват всеки ден и като видят мацка казват "аа тая как ще я е*а,ще я пръсна" а като допрат то секс спичат сдухват и се насират........ жалки миндилчета

Бр пич щом е била с теб само заради секса..Постапил си правилно поне аз така мисля

Според мен не си постъпил правилно, 9ти клас хич не ти е рано, аз си направих сефтето 7ми и също бях притеснен, но не съм си и помислял да отказвам на каката.Не знам какви връзки търсиш, само излизане и мили думи ли ? Ти си решаваш, но мен връзките само за секс ме устройват идеално.

Аве веднъж се живее ве човек кво рано му е...
    да я беше изчукал
    на другия ден да я отрежеш ей така за модата и да и стане тъпо!

Точно така живота е кратък, не го пропилявай в размисли !!

Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    Мисля че си дебил.
    Като пораснеш ще ме разбереш

БРАВО! Много правилно си постъпил! Малко са момчетата като теб!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе пич бе!
    Повечето вече и в 6 клас го правят,ти за 9 се притесняваш.
    И недей много да отказваш,че накрая ще си останеш на сухо.
    Поне една свирчица да беше изпросил

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    накъде отива света..
    абе незнам накъде отива, но знам докъде ще стигне - до никъде ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    ДжойнтЛенД

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    тя е тъпа п***а...
    +1
    One 4 the money , two 4 the show

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си