- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заряза ме защото не исках да го направим..
Цялата тая история с ебането на 13,14 е супер тъпа...
1) Не всички момичета са минали дори някаква част от пубертета на тая възраст с някои изключения и не е добре да се чукат
2) Само момичетата могат да спазят модата щото ние момчетата се водим малки/недозряли и една кифла на 14 ще си направи сефтето с някой 10 клас +
-> Освен да се похвалиш пред интелектуалната 'компания' от секс на под 15 не печелиш нищо май а ?
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
абе мой ти щом в 9ти клас още не си го правил давай когато можеш няма значение дали тя ходи с тебе за това ;}}
ne ci zaslujava ..octavi q i prodalji napred![]()
![]()
Съжалявам, пичага, не мисля, че щях да постъпя като теб![]()
![]()
![]()
Е що?Първоначално написано от aciko
Да не би да е длъжен?
Той ще си прецени.![]()
Значи аз съм бил мноу зле.. когато спах с приятелакта си.. която беше на 16 и и беше за първи път (ходихме от месец). Мале какъв съм бил зле... оууу тцтц...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива
![]()
95% от всички на тази възраст са такива искаш да кажешПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Абе да ти кажа чесно,по наблюдения като гледам момичетата са доста по-развратни,мислят доста повече за секс,ебат се по-рано от момчетата. Забележи,че "мацките" на 13 ги чукат 20-25 годишниПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Това е така, просто процента на келешите от мъжки пол в тази графа е висок.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Първоначално написано от Korrnyy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти си некъв странен... нещо ти има,момче! стягай се
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
" мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя ''![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
накъде отива света..Първоначално написано от uBuTo
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
хаха нормално е..9ти клас гъзарчета псуват всеки ден и като видят мацка казват "аа тая как ще я е*а,ще я пръсна" а като допрат то секс спичат сдухват и се насират........ жалки миндилчета
Бр пич щом е била с теб само заради секса..Постапил си правилно поне аз така мисля
Според мен не си постъпил правилно, 9ти клас хич не ти е рано, аз си направих сефтето 7ми и също бях притеснен, но не съм си и помислял да отказвам на каката.Не знам какви връзки търсиш, само излизане и мили думи ли ? Ти си решаваш, но мен връзките само за секс ме устройват идеално.![]()
![]()
Аве веднъж се живее ве човек кво рано му е...
да я беше изчукал
на другия ден да я отрежеш ей така за модата и да и стане тъпо!
Мисля че си дебил.Първоначално написано от DinViesel
Като пораснеш ще ме разбереш![]()
БРАВО! Много правилно си постъпил! Малко са момчетата като теб!
Първоначално написано от aciko
абе незнам накъде отива, но знам докъде ще стигне - до никъдеПървоначално написано от Stellsy
..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
+1Първоначално написано от LittleDude
One 4 the money , two 4 the show