.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 191
    мисля че приятелката ти е куха.. (не се обиждай)
    F_CK
    All I need is U! :P

Голям фен Аватара на crazymm
    безсмислено е да се занимаваш с такива к*рветини..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Много ама много не много ти си страшно зле как ще си пропуснес такъв шанс е момче..... аз направих тая грешка .... и съжалявам...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

От една страна си изпуснал шанс, който може би никое друго момче не би изпуснало (само секс, без обвързване...), но от друга си постъпил много... морално. Ако бях на твое място щях да направя същото, но моето мнение е субективно, защото съм момиче
    А бежду другото, приятелката ти е баси изродчето
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    София
    бих я треснал и я бих оставил .. но по най-злобния начин да види че не съм предмет ; ) и ще си й първия и ще те помни цял живот !
    Exorcism !

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Добре, я се поставете на нейно място, има право да го зареже, все пак ходят 4 месеца и тя иска секс...а той не ., уплашил я е един вид.Не е логично да не иска,ходили са 4 шибани месеца , а тва е много много време, било им е хубаво заедно и накрая като му поиска секс земи тоя отказ .
    Въобще не мога да се съглася с теб. Преди да почнеш да правиш секс, желанието е друго, в смисъл такъв след първите няколко изживявания почва да има значение времето през което си на СУХО..
    Съгласна съм с Хилари, и аз смятам, че първия път трябва да е по взаимно съгласие и да е специялен, защото се помни цял живот. Поне ние момичетата го помним. Хареса ми примера с баничките..
    Радвам се, че все още се намират такива като автора, евала!
    За тези които го нападат "че си изпуснал шанса", чакайте малко, бе.. Тази да не е единствената. Има хиляди по-свестни момичета, които ще искат да го направят с него, не щото е МОДЕРНО или заради ПРИЯТЕЛКИТЕ си, а за това че ГО ИСКА НАИСТИНА, за да им е яко и на двамата...

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    бих я треснал и я бих оставил .. но по най-злобния начин да види че не съм предмет ; ) и ще си й първия и ще те помни цял живот !
    Тука съм съгласен :P

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Re: заряза ме защото не исках да го направим..

Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    еххх как на мен не ми се падне едно такова свястно момче което не търси само секс
    Hostis Honori Invidia

Да ти кажа, очаквах темата да е публикувана от момиче, защото обикновенно момчетата сте тези, които настояват за секс и ако не го получите - зарязвате.. Особено на тази възраст между 15-17 години, когато ви удря хормона.. Мога да ти кажа само евалата, че си постъпил така. Иначе, щом не си се възползвал начи имаш някъф ъкъл, изчакай тогава и подходящото момиче, което няма да е с теб заради единя секс, нито пък ти с нея.. Поне да има някфо чувство

Мега фен Аватара на teenems
    ебати лапето
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Абсолютно нищо не е изпуснал. Браво, че си отстояваш принципете. А относно тов акак си представяш първия път - остави нещата сами да си се случват, не ги дирижирай.

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Много ама много не много ти си страшно зле как ще си пропуснес такъв шанс е момче..... аз направих тая грешка .... и съжалявам...
    и защо да е зле? нима всички трябва да са броикаджии?не всички мислят с долните си глави може би момчето я е харесвало достатъчно и не е искал тя да го възприема като секс играчка ... правилно си постъпил според мен .. шансове ще имаш още много

Град
    София
    Първо на момчето - Евала, не съм очаквала, че има момче което ще откаже такова директно предложение, още повече от безмозъчна кифла (ще ме извиняваш за определението към бившата ти, но е такава).
    Второ - пич, радвай се, че те е зарязала. Колкото и да си я харесвал/харесваш не си заслужава да бъдеш с подобен боклук. Щом на тази възраст директно заявява, че иска да я отвориш, защото всичките и приятелки били отворени (а не защото тя го иска и се чувства готова) то няма за какво да си говорим. В днешно време модата при 14-15 годишните пикли е да са курвенца (вярно, не при всички, има изключения). Така че радвай се, че си се оттървал и гледай напред към някое стойностно девойче.

come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥

така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

Момче ако е била яка що не си я изчукал бе преебал си се яко

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    мисля че приятелката ти е куха.. (не се обиждай)
    и аз съм на това мнение
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Мисля, че си педераст.
    Temet Nosce

벨야카

Махаи я тази явно не е за теб пък и щом разсъждава по този начин връската ви няма бъдеще.. тя няма собствено мнение а се влияе от хората .. то по тази логика утре ще доиде някои и ше и каже късаи го тоя не става и тя ще го направии ...
    не е за теб намери си свястно момиче което да те разбира . Успех

Супер фен Аватара на Everytime
    всичко си е до човек..решил си че ти е рано, не си сексуално завладян като повечето на тая възраст, така че кфо толкова ще си намериш друга мани я, нека да иде да я поркат

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Браво.. няма за кфо да съжаляваш... тя сама ше разбере че такива като тебе са редкост а нейните приятелки (повечето) според мен лъжат както всички прайме аз в 8 клас разпраах на мойте приятели че сам спал с половината красавици в даскало ма .. не съм .. тия дето ти казват че си гей или педал са най големите педали скити зад скъпи дрехи и тъпи прически

Съгласна съм с последния коментар .. момчето е право

Azz ako bqh nqma6e da otkaja 6tott se pak seksaa si e seks i po golqmo udovolstvie nqma no 6tom taka si precenil samo si upusnal ebaneto xaxa
    DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    поведението ти е наистина похвално, остави я тая...пропадналата...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Някъде на Пистата * Варна *

Не се отчаивай не е края на света Аз първия път го направих в 10 клас не защото неможех преди това но търсиш момичето което е най-подходящо за теб,защото първият път никога не се забравя

ти си гей :[

Град
    Бургас
    Боже мили как може да обвинявате момчето че не я е изчукал (ще ме извинявате за епитета) ама ... тфа са мн прости работи и аз съм 8 клас и аз не съм спала с момче начи съм демоде ! ... абсолютно си прав подкрепям мнението ти че въпростото момиче е използвачка !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си