.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 191 от общо 191

Град
    Варна
    че си Улигофрен , Цитирaм "УЛИГОФРЕН!" Е*и мършата и да си ходи после
    Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!! {}~{}~{}

{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}

фс

абе да не ти пука

по мое време щях да я пръсна от секс /когато вян и аз 8ми-9ти клас/ но си прав като пораснеш малко търсиш в 1 жена не само желанието за секс а и други неща ,но все пак не бъди толкова претенциозен няма да се жените
    bG_nEaRnIcI

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе пич бе!
    Повечето вече и в 6 клас го правят,ти за 9 се притесняваш.
    И недей много да отказваш,че накрая ще си останеш на сухо.
    Поне една свирчица да беше изпросил
    поредният загорял...

по темата секса не най-важния в една връзка

в случая тя ти е направила услуга като те е зарязала
    ОДИН!!!

Re: заряза ме защото не исках да го направим..

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    Мисля, че си гей.
    аххах казаха ли ти го
    I love my girl <3

Абе еи ако те гана някаде.... може ли бе 9ти клас да те е.... от такова нещо бе смешник ние дето ме 6ти клас момичетата от нашя клас праат свирки по тоалетите на 7 и 8ми клас мн си зле т да не си някои педал????
    |DC -Wild#Cat!!♥

ми аз мисля, че си постътил правилно щом не си бил готов до го направиш...а и няма за къде да бързаш

Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss
    Абе еи ако те гана някаде.... може ли бе 9ти клас да те е.... от такова нещо бе смешник ние дето ме 6ти клас момичетата от нашя клас праат свирки по тоалетите на 7 и 8ми клас мн си зле т да не си някои педал????
    Е малко по спокойно го раздавай той си решава кво да прави.
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Град
    Бургас

Re: заряза ме защото не исках да го направим..

Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?
    ПЪЛЕН ИДИОТ

Направи си сам извода !!! Няма смисал щом не искаш )) . По-добра изчай подходящия момент за теб и подходящото момиче

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Vilencety
    Направи си сам извода !!! Няма смисал щом не искаш )) . По-добра изчай подходящия момент за теб и подходящото момиче
    и да допълня от теб мъж ще стане ;дд
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Велико Търново
    попринцип става обратното момчетата искат,а момичетата не и той я зарязва но щом си решил,че не си готов ти най -добре си знаеш и след като те е зарязала значи разбираш колко й е пукало за теб иии не мисля,че е срамно или тъпо че е 9ти клас и не му се прави секс познавам момчета на по 18 години,които също не са го павили ,всеки сам решава кога е готов,кога го иска и с кого го иска- най-важното

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Иска само да те използва. Колкото до това,че е 8 клас няма нищо лошо в 8 клас вече да води полов живот .

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    У-ууу,педал,изпуснал си йебането,мъж от теб не става
    Ти си ид.от Пича правилно е постъпил, просто ти си от хората, които са готови на всичко за модата

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Имах такъв случай, човече, в 8ми клас едно момиче ме покани "да гледаме филм в петък вечер, щото техните ги нямало". Аз се бях надъхал, но в последствие се уплаших, а и не смятах, че тя е човекът за мен. Съответно не отидох.След седмица я видях с друг. С момичето си възвърнахме отношенията преди около година, а оттогава минаха много (8 години) и тя ми каза, че спала с онова момче, той й бил първия, и че много съжалява, че е било детска глупост и че после направо му е отровила живота защо не й обръща внимание, че го обича, заплашвала го и тн. После ми благодари, че не съм направил глупостта да се възползвам от лапешкия й акъл. Сега сме супер добри приятели.

Така че, приятелю, остави тая работа. По много различни начини може да се завърти живота
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

евала!
    не просто защото си отказал,а начина по който си го е поискала и причината,говорят зле за нея,мн добре си постпил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си