- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заряза ме защото не исках да го направим..
че си Улигофрен , Цитирaм "УЛИГОФРЕН!" Е*и мършата и да си ходи после![]()
![]()
![]()
Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!!{}~{}~{}
{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}
абе да не ти пука![]()
по мое време щях да я пръсна от секс /когато вян и аз 8ми-9ти клас/ но си прав като пораснеш малко търсиш в 1 жена не само желанието за секс а и други неща ,но все пак не бъди толкова претенциозен няма да се жените
bG_nEaRnIcI
поредният загорял...Първоначално написано от aciko
по темата секса не най-важния в една връзка
в случая тя ти е направила услуга като те е зарязала
ОДИН!!!
аххах казаха ли ти гоПървоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love my girl <3
Абе еи ако те гана някаде....![]()
![]()
може ли бе 9ти клас да те е.... от такова нещо бе смешник ние дето ме 6ти клас момичетата от нашя клас праат свирки по тоалетите на 7 и 8ми клас мн си зле т да не си някои педал????
|DC -Wild#Cat!!♥
ми аз мисля, че си постътил правилно щом не си бил готов до го направиш...а и няма за къде да бързаш![]()
Е малко по спокойно го раздавай той си решава кво да прави.Първоначално написано от PainInTheAss
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
ПЪЛЕН ИДИОТПървоначално написано от DinViesel
и да допълня от теб мъж ще станеПървоначално написано от Vilencety
![]()
;дд
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
попринцип става обратнотомомчетата искат,а момичетата не и той я зарязва
но щом си решил,че не си готов ти най -добре си знаеш
и след като те е зарязала значи разбираш колко й е пукало за теб
иии не мисля,че е срамно или тъпо че е 9ти клас и не му се прави секс
познавам момчета на по 18 години,които също не са го павили ,всеки сам решава кога е готов,кога го иска и с кого го иска- най-важното
![]()
Иска само да те използва. Колкото до това,че е 8 клас няма нищо лошо в 8 клас вече да води полов живот.
Ти си ид.отПървоначално написано от golqmumnik
Пича правилно е постъпил, просто ти си от хората, които са готови на всичко за модата
![]()
Имах такъв случай, човече, в 8ми клас едно момиче ме покани "да гледаме филм в петък вечер, щото техните ги нямало". Аз се бях надъхал, но в последствие се уплаших, а и не смятах, че тя е човекът за мен. Съответно не отидох.След седмица я видях с друг. С момичето си възвърнахме отношенията преди около година, а оттогава минаха много (8 години) и тя ми каза, че спала с онова момче, той й бил първия, и че много съжалява, че е било детска глупост и че после направо му е отровила живота защо не й обръща внимание, че го обича, заплашвала го и тн. После ми благодари, че не съм направил глупостта да се възползвам от лапешкия й акъл. Сега сме супер добри приятели.
Така че, приятелю, остави тая работа. По много различни начини може да се завърти живота![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
евала!
не просто защото си отказал,а начина по който си го е поискала и причината,говорят зле за нея,мн добре си постпил