- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Укротяване ????
Искам да ви попитам, има ли шанс а укротя едно момиче, защото много луднала ми се вижда,няма много срам.Абе като цяло луда глава.Прегръща други момчета пред мене и т.н.
Просто има ли оправяне такъв човек, или изобщо дане се захващам за по нататък....Говоря ви за голям човек вече не за 15,16 годишни глупости...
няма начин, майна![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ама вие ходите ли? Щото казваш "прегръща други момчета пред мене", все едно ходите и на тебе ти става кофти и неудобно, че го прави пред очите ти...![]()
П.П. Ако ходите - направи й забележка, а ако не - не, няма оправия, пък и ти нямаш причина да й се месиш.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Е, те не са ли лапетиите начинаещи кифли?![]()
Чес'но, като вляза в тоя форум напоследък и само ме обърквате.
Първоначално написано от Korrnyy
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Сподели и, че не ти е приятно.Ако не е все пак с толкова детско поведение би трябвало да те разбере.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Говориш за големи момичета, над 15-16, а ника ти е "glymo14" ... Epic fail bro hahah
Разгонена котка се укротява само с оправяне.![]()
Само груповия секс ще я излекува - така няма само да ги прегръща,но ще им лапа и пишките![]()
Не само...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Има такива, които периода на кифленство ги хваща и в критическата...
вериги
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
какво като ги прегръща?! какво лошо да се прегръща с приятели![]()
OMG...
Абе да няма някое състезание за най-безсмислена тема?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хах свръх сексуалноста при момичетата и така да се каже разгонването идва към 20 25 така че нека си е фурийка ... и ако е твойта фурийка свиквай с нея... в днешния свят единственото нещо остава фъна забавленията и лудурийте .. вс др все по сериозно задълбано сложно и трудно
и?? какво от това лошо ли ти се струва?? аз също го правя..и го правех и с бившия смисс..не знам какво тоооолкова ЛОШО е направила и защо да я УКРОТЯВАШ?? не ми прилича на разгонена??!!Първоначално написано от glymo14
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Публичен линч за кучката!
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Първоначално написано от niquetamere
мм направо на кладата да я бутнеме ..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Тези дни иронията ми е трудно доловима...но да, кладата е добра идея
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
СигурноПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Направо немога да измисля по-тъпа или пак като оная от раздел секс с шишето, тя май е по тъпа
![]()
![]()
слушай мъжа миПървоначално написано от haritov
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!