.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

слуз в акото

Значи пускал сим такава тема ама не ми бяха достатачни отговорите заради това пускам нова:В акото ми има слуз и ми каркорят червата след като се наям и легна - може ли тея симптоми да означават , че имам рак на дебелото черво.Мисля да отида при личната да ми пусне кравна картина да видя броя на левкоцитите.Според вас имам ли рак - самото ми ако е слузесто... много сим разтревожен

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тоя рак за грип го имате.

Нямам какво повече да кажа.

Сищо забраих да кажа че сим на 15 момче 47 кг.
    asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo

Не тълкувай, ами ходи на лекар.

Хубава тема, иначе.
    активизъм/превенция; писане; музика

Еми от месец някаде вече имам слуз - мислех че е от храната и други неща.. вече нз ко да си мисля
    asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo

абе има разтройство някакво, вие до рак и някви там други лайна го докарахте.. ше се оправиш, смени храната малко.

Супер фен
    Град
    Sofia
    А като имаш слуз дали си обърнал внимание какво ядеш и пиеш?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Разнообразявам с храната според мен не е от храната.1 пат имах крав на тоалетната хартиика беше аленочервена ама имах голям запек тогава.Цвета е различен - свтлокафяв до тамнокафяв.Температура нямам точно 36,6 е мерих се няколко пати за 1 месец.

Град
    в света на приключенията ..
    tz .. хора смешни сте !
    сядате пред компа и цял месец пишете 1 куп теми по 1 здравословен проблем а не се сещате да си понадигнете малко и да отидете при доктора ..
    лекарите хапят и са акули!? това ли да разбирам по вашите действия и отлагания ...........

друго-тоя рак верно за грип го взехте както каза амк933
    нямам думи просто ........

НЕ яж късно вечер преди лягане !!
    отиди на лекар да те види НО не го питай - Докторе.. имам ли рак ?? защото ще изпадне в бурен смях или поне ще те помисли за идиот

може да имаш гъбички в дебелото черво

Супер фен
    Град
    Sofia
    Може би трябва да попитам дали правиш анален секс?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

НЕ

Супер фен
    Град
    Sofia
    Лечение с антибиотици провеждано ли ти е скоро? Секс изобщо правиш ли и газове имаш ли? Така и не ми отговори какво ядеш и какво разбираш под разнообразно хранене, защото подобен ефект могат да имат и многото фибри в зеленчуците и плодовете. Колко често ходиш по нужда?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Много си слаб. Може да имаш колит или просто чревни паразити. Помоли личния си лекар да ти даде направление за гастроентеролог.

Не правя секс,не сим пил анттибиотици скоро,гозовете са ми нормални -и преди имах и сега имам , попринцип местни храни ям ама и зеленчуци и плдове ям,различно ходя по нуйда понякога на ден по 1 пат по 2 пати,понякога на 3 дена 1 пат.

Преди малко ходих по нуждо забелязах бели малки семкиоколо 1-2 мм (не че сим ги мерил , просто преценка) , ииии забравих да спомена имам гастрит , и на скоро ме поболява но не мисля че е от това.

Преди малко ходих по нуждо забелязах бели малки семкиоколо 1-2 мм (не че сим ги мерил , просто преценка) , ииии забравих да спомена имам гастрит , и на скоро ме поболява но не мисля че е от това.

Град
    в света на приключенията ..
    ти моя пост прочете ли !?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ох, деца. Дори да сме лекари не бихме могли да ти помогнем, ако не те прегледаме на живо!
    Аз лично много се съмнявам, че имаш чревни паразити. Отиди при личния си лекар, опиши му всичко, което си написал тук и го помоли да ти пусне изследвания и да те прати на гастроентеролог. И после пиши каква диагноза са ти поставили, че ми е много интересно Успех!
    П.С. Живееш/живял ли си в близост до животни?

Мерси.Не живея близо до животни.

Приятел, отиди на лекър.. той ще ти каже.. А отностно отговарящите... имам чувството, че ще поискате снимки на "матряла" или клипче как излиза продукта

Огре долу нещо такова,ама не всеки пат има слуз в изпр.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си