- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път !
Такаа, знам че има много такива теми и ще съм благодарна ако не спамите и се опитате да ми дадете някакъв съвет, защото ми е наистина нужен.
Девствена съм и съм сигурна, че искам първият ми път да е със сегашния ми приятел.Говорили сме на тази тема и не сме си казали точен ден в който ще го направим, но както са тръгнали нещата ще е съвсем скоро.Лошото е, че съм сигурна, че го искам, но от друга страна изпитвам страх и не знам .. ако можете да ми дадете някакъв съвет как да надскоча този мой страх и да му пусна така да се каже, без да се притеснявам.И като цяло нещата, които е желателно да правя през половия акт .. с много приятелки съм си говорила на тази тема, дори с майка ми и със сестра ми, но имам нужда и от съвета на някой страничен човек, та ще съм благодарна![]()
Просто се отпусни и му се довери на момчето.Остави се по течението дето се вика и всичко ще се нареди!
Най-най-най-важното нещо, за да не изпитваш чак такъв страх, е да си много възбудена. Обърнете внимание най-вече на целувките, прегръдките, задоволяването (общо взето натискането като цяло). Просто трябва отвърте да ви дойде. Не да си насрочите дата и час, той да ти каже лягай, да ти събуе гащите и да те опъне. Трябва дори ти просто сама да го награбиш.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аз ще те посъветвам задължително да ползвате лубрикант щом ще ти е за 1ви път!! Болката ще е по-малка и ще мине всичко по вода,дори няма да осетиш какво става![]()
Проблема е в това, че не ме е страх от болка, кръв или някакви такива глупости.Това ми е най-малкия проблем, дори страх е доста силно казано, просто веднъж се опитахме да го направим, но изведнъж ми стана много напрегнато и просто не можах.Той естествено уважи решението ми, но искам да надскоча това мое притеснение, но не мога ..![]()
Абе и моята приятелка казваше "една болка... ще я преживея" ама като започнахме съшноста на акта и умря защото не бях се подготвил от тази част и 1вия ни път така да се изкажа не беше напълно успешен зашото нямаше смазка и нея я болеше мн.Вече нямаме проблеми и всичко е идеално и още нещо КОНДОМА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!!!!!!!![]()
+100Първоначално написано от loliii
Веднъж като се развихрите, притеснението ще си заминевсе пак, няма да те колят, а ще ти правят кефа :P
Според мен, или не си готова щом те е страх, или не си сигурна в него. друго немога да се сетя сега. Но щом го искаш го направете, няма лошо.
П.С. Дано всичко мине добре
П.С.2 Ползваите кондум, че да няма после други теми!!!
Просто се отпусни..
Както казаха преди мен - най-важното е да си възбудена..+ ползвайте презервативи,че после да не пускаш тема:Дали съм бременна![]()
Хайде!!!Успех
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Просто се отпусни и забрави за всичко останалоУспех
![]()
просто се отпусни .. спокойно всичко ще мине добре![]()
![]()
а това за планирания секс според мен може да бъде много възбуждащо защото си в очакване![]()
B a D ` G i r L
+1Първоначално написано от ToniStoraro
всичко ще мине идеално стига да не се притесняваш и да си достатъчно възбудена
успех
Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...