.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Болка при секс

Ами като правя секс, дори и секунди преди да сме почнали да съм ходила до тоалетна, към края вече ми се припишква. Най-лошото е че боли доста като ми притиска пикочния мехур. Случва ми се от скоро, преди не беше така. Правили сме цяло лято секс по 4-5 часа и нямах тоя проблем, сега 1 час и вече почва да боли и да ми се пикае. Отвратително е! Каква е причината и как да го предотвратя, понеже е гадно, щот хем ми е яко, хем ме боли.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Доктор, аз незнам, а едва ли има някой който да знае.

+1 че трябва да се консултираш с лекар,а не да се доверяваш на идиотите от форума

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    БЯГАЙ НА ЛЕКАР
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

И да ни се иска ние няма как да ти помогнем! Най-добрият вариант е да отидеш на лекар!

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    БЯГАЙ НА ЛЕКАР
    +

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Попринцип е нормално да ти се ходи до ВЦ-то, но не е нормално чак да те боли..
    Защо не пробваш точно преди да го направите да отидеш и после ако пак те боли, тогава найстина си за доктор.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Имах цистит, който излекувах съвсем наскоро и остава лекарката да е некадърна щом ми каза, че вече всичко е наред. А и при цистита болеше когато ходех до тоалетна само, не през останалото време.

И само не ме нападайте, не съм толкова глупава да си причинявам сама проблеми. Като се лекувах нито той, нито аз помислихме да го правим.

И боли само при някои пози - явно когато натиска пикочния мехур

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Абе както ти казаха отивай на лекар.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на m1nik
    На мнението на Ани съм
    )

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Попринцип е нормално да ти се ходи до ВЦ-то, но не е нормално чак да те боли..
    Защо не пробваш точно преди да го направите да отидеш и после ако пак те боли, тогава найстина си за доктор.
    Добре, ще пробвам

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    дано ти няма нищо..успех
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Re: Болка при секс

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Ами като правя секс, дори и секунди преди да сме почнали да съм ходила до тоалетна, към края вече ми се припишква. Най-лошото е че боли доста като ми притиска пикочния мехур. Случва ми се от скоро, преди не беше така. Правили сме цяло лято секс по 4-5 часа и нямах тоя проблем, сега 1 час и вече почва да боли и да ми се пикае. Отвратително е! Каква е причината и как да го предотвратя, понеже е гадно, щот хем ми е яко, хем ме боли.
    Според мен трябва да намерите подходяща поза и като ти се допишка може просто да спрете малко и после като ти мине да продължите и на мен ми се е случвало да ме заболи ама само в някои определени пози едвали е чак за лекар.А може и да е това как той го прави ,помолиго да е по нежен и внимателен .УСПЕХ

Голям фен
    и на мен ми се пикае След Sex но болката е обезпокоителна
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Според мен трябва да намерите подходяща поза и като ти се допишка може просто да спрете малко и после като ти мине да продължите и на мен ми се е случвало да ме заболи ама само в някои определени пози едвали е чак за лекар.А може и да е това как той го прави ,помолиго да е по нежен и внимателен .УСПЕХ
    Мога да го помоля, ама това не е редно да се случва всеки път. Нали ще е нежен веднъж, два, три пъти, ама после ще го искаме по-диво. Не е нормално това да ме боли при някои пози

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Мога да го помоля, ама това не е редно да се случва всеки път. Нали ще е нежен веднъж, два, три пъти, ама после ще го искаме по-диво. Не е нормално това да ме боли при някои пози
    Според мен е нормално щот има и значение в размера ,ако е по надарен се случва болка при по продължително водене на полов живот .Пък и момчета трябва да се съобразява с теб

Едва ли е от размера, не е някой много надарен. Пък и аз казах - цяло лято е имало вечери по 4-5 часа, дори и да ми се приходи до тоалетна, просто ми се ходеше, никога не ме е боляло. А тука от няколко седмици, 1 час минава и вече почва да наболява.

Повече от фен Аватара на c0ci
    имах същия проблем от цистита е ! ако пиеш лекарствата редовно няма причини за притеснение

Мерси, ще пробвам предложеното и ако няма ефект отивам на лекар. Просто исках мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си