- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помогнете
помогнете на 13 сам и нямям сперма само като си прасна една чикия излиза някфо прозрачно лепкаво.нормално ли е?? и защо е така??
еми нормално е?!има време докато ти дойде спермата при всяко момче е различно, при едни идва на дванайсет а при други по късно не се притеснявай
![]()
мерсибях си помислил че съм дефектен.а тва прозрачното би трябвало да е секрет нали??
няма проблем може би поне по моята логика да![]()
Това е секретът, отделящ се от простатата и целящ да "съживи" сперматозоидите, както и да улесни извеждането им навън (спермата представлява гъста каша, която не може да излезе с подобна кнсистенция). При теб няма още сперма и затова излиза само този секрет. Не се притеснявай, има време и за нея.
нормално е!!! момчетата се развиват по-бавно от момичетата![]()
При всеки е различно..И на теб ще ти дойде..Споко![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
^^неПървоначално написано от ToniStoraro
как ти хрумна
![]()
еми дали е нормално.ако ми бяхте казали че не е нормално......то е ясно штеше да се мре ^^Първоначално написано от ToniStoraro
"ТЪРСАЧКАААААААА!!!!!!!!!!!!!", бе смотаааааааанПървоначално написано от wineup
![]()
Westside rollin' all day, every day
При мен си дойде на 12! Нормално, но иначе си масторбирам от както си се помня... До колкото знам, момчетата които от малки масторбирали оставали недоразвити дрън дрън... не знам аз съм си напълно развит и всичко си ми е наред
... Спокс дюд, и тфойто ше потече, само че аз не се сещам при мен как стана ... сякаш винаги си го е имало...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
нормално е пич . споко нема да се плашиш и на 14 на някой им идва .. но при всеки е различно .. лъскай секи ден пък ще ти дойде късмета![]()
![]()
по тфойте изводи искаш на 8 да ставаш пълнолетен
![]()
![]()
Тва пък от къде го чу?Първоначално написано от dimi93
![]()
Westside rollin' all day, every day
ибааахти лапетатаПървоначално написано от wineup
13 години и ще ми мислят за секс, защо нямал сперма и т.н
![]()