- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ima li zna4enie razmera
zdraveite,imam priqtel koito e na 25 godini a razmera na penisa mu e 14sm.tova nee li prekaleno malko?
наистина размера на пениса не е важен! нали ти дава каквото искаш?!кфо ти пука колко му е пениса
![]()
ами и кво ти нямаш ли си приятели?!?никой не е е казал че е интимен приятел!Първоначално написано от Lettuce
ами все пак се пише за размер на пенис,според мен тази тема не може да се напише в музика и тв примерноПървоначално написано от Lettuce
Не,размера няма значение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
напълно съм съгласнаПървоначално написано от aloveyou
![]()
Да да да да всички тука разправяте как размера нямал значение... А като легнете с гаджето и се чудите "абе могло е да е мааааалко по-голям" .... Що поне един път не дадете истински отговор деа ...
De-Phazz - Anchorless
ами аз и на малък няма да се сърдя бе,то като е голям кво от тва?!! :PПървоначално написано от Vichko0o
Че после не можеш да се похвалиш като хората на приятелките си ... Или поне дечорлигата, които го правятНо все пак имам достатъчно приятелки и съм слушал мнооооооооооооого женски разговори за това колко са недоволни ... То вярно доволна жена няма, ама все пак
![]()
De-Phazz - Anchorless
еми с голям не е по-хубав секса,но просто това е даденост да се хвалиш.
и малчовците вършат работа.важното е да знае как да работи с него!
![]()
примерно ако някой ми харесва,но когато дойде времето и видя че му е малък няма да избягамзащото за мен размера не е най важното.
Ако го повториш още един път ще спра да ти вярвам![]()
De-Phazz - Anchorless
Глупости на търкалета,ако ще да прилича на страшилище,щом има голем и работлив инструмент,ша одиш с него,та пушек ша се дига.Не вярвайте на женските какво говорят,често то се разминава с това което мислят.Те просто са си такива.Първоначално написано от DarityGirl
![]()
Стига вече с тези размери. Има много такива теми.