.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

какъв е най-подходящия подарък за него?

ние сме заедно от около 5год и както вс знаете наближава коледа и трябва да му подаря нещо или да го изненадам с нещо...проблема е че в 1год има мн празници и вече за вс тези години каквито и идей да см имала см си осъществила моля ви за съвет парите няма значение мерси предварително

Guest
    парите няма значение
    Питай го коя му е любимата марка. Ако те пита "марка за какво?" му кажи, че няма значение, и че може и Microsoft да каже. След това си я запиши и му подари съответната фирма. Какъв романтичен подарък!

Подари му една незабравима вечер

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    за толкова време трябва да го познаваш по-добре от нас..според мен една прекрасна вчер заедно ще е много по-ценна от какъвто и да било материален подарък : )
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    за толкова време трябва да го познаваш по-добре от нас..според мен една прекрасна вчер заедно ще е много по-ценна от какъвто и да било материален подарък : )
    Много умно - една вечер заедно! Сигурно всяка вечер са заедно, освен това това е Коледа и тази вечер не може да бъде "тяхна". А и колкото и да е, материалния подарък си е част от самата Коледа.

Трудно ми е да дам съвет за подарък като не си казала какво си подарявала общо взето - мога да кажа много неща и да се окаже, че всичките си ги подарила...

P.С. Имам същия проблем.

пак ли тази тема? Като няма значение, то тогава му вземи лека кола.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Oфф има още поне 2 теми на тая страница-ние ли да знаем-дето една сек. не сме били с него-или ти ,която си повече от 5 год. с него,а????
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Oфф има още поне 2 теми на тая страница-ние ли да знаем-дето една сек. не сме били с него-или ти ,която си повече от 5 год. с него,а????
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

всеки път като правя романтична вечеря или няква изненада то се проваля или изгарям яденето или някои ще ни се натресе абе ощо взето не се получава подарявала см му изграчки топка парфюми писала см му на около 100 езика обичам те мен подарявах бонбони торти наши снимки... и вече нзм кво да направя... знам че има мн теми само че там няма свежи идей... заради това ви моля за помощ

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ang3lch37o
    всеки път като правя романтична вечеря или няква изненада то се проваля или изгарям яденето или някои ще ни се натресе абе ощо взето не се получава подарявала см му изграчки топка парфюми писала см му на около 100 езика обичам те мен подарявах бонбони торти наши снимки... и вече нзм кво да направя... знам че има мн теми само че там няма свежи идей... заради това ви моля за помощ
    Ами пробвала си всичко-значи сега нищо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Риза, блуза, гривна, ланец, пръстен, картина, самобръсначка, книга, разделящи се сърца... Напиши му коледно любовно писмо... Може нещо глупаво от сорта на опакована с панделка обикновена шоколадова вафла (естествено само за смеха)...

Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    парите няма значение
    Питай го коя му е любимата марка. Ако те пита "марка за какво?" му кажи, че няма значение, и че може и Microsoft да каже. След това си я запиши и му подари съответната фирма. Какъв романтичен подарък!
    в условие на криза не е мн мъдро да купуваш такива фирми защото не са в мн изгодна позиция и по скоро ще загубя от колкото да спечеля с това...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Напиши му коледно любовно писмо... Може нещо глупаво от сорта на опакована с панделка обикновена шоколадова вафла (естествено само за смеха)...
    това с писмото е добра идея а 2то ще го направя базика си е добър мерси мн наистина мн ми помогна

от 5 години сте заедно и не знаеш какво да му подариш, 'баси

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е кво толкова.Аз се познавам с мойта приятелка от 10 години и днеска има рд и не знам кво да и купя Понякога просто ти свършват идеите...;д
    По темата-питай го какво иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си