- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какъв е най-подходящия подарък за него?
ние сме заедно от около 5год и както вс знаете наближава коледа и трябва да му подаря нещо или да го изненадам с нещо...проблема е че в 1год има мн празници и вече за вс тези години каквито и идей да см имала см си осъществиламоля ви за съвет парите няма значение мерси предварително
![]()
Питай го коя му е любимата марка. Ако те пита "марка за какво?" му кажи, че няма значение, и че може и Microsoft да каже. След това си я запиши и му подари съответната фирма. Какъв романтичен подарък!парите няма значение
за толкова време трябва да го познаваш по-добре от нас..според мен една прекрасна вчер заедно ще е много по-ценна от какъвто и да било материален подарък : )
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много умно - една вечер заедно! Сигурно всяка вечер са заедно, освен това това е Коледа и тази вечер не може да бъде "тяхна". А и колкото и да е, материалния подарък си е част от самата Коледа.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Трудно ми е да дам съвет за подарък като не си казала какво си подарявала общо взето - мога да кажа много неща и да се окаже, че всичките си ги подарила...
P.С. Имам същия проблем.
Oфф има още поне 2 теми на тая страница-ние ли да знаем-дето една сек. не сме били с него-или ти ,която си повече от 5 год. с него,а????![]()
Първоначално написано от britzy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
всеки път като правя романтична вечеря или няква изненада то се проваля или изгарям яденето или някои ще ни се натресе абе ощо взето не се получава подарявала см му изграчки топка парфюми писала см му на около 100 езика обичам те мен подарявах бонбони торти наши снимки... и вече нзм кво да направя... знам че има мн теми само че там няма свежи идей...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
заради това ви моля за помощ
Ами пробвала си всичко-значи сега нищоПървоначално написано от ang3lch37o
Риза, блуза, гривна, ланец, пръстен, картина, самобръсначка, книга, разделящи се сърца... Напиши му коледно любовно писмо... Може нещо глупаво от сорта на опакована с панделка обикновена шоколадова вафла (естествено само за смеха)...
в условие на криза не е мн мъдро да купуваш такива фирми защото не са в мн изгодна позиция и по скоро ще загубя от колкото да спечеля с това...Първоначално написано от StringTheorist
това с писмото е добра идея а 2то ще го направя базика си е добърПървоначално написано от Nadelina
мерси мн наистина мн ми помогна
от 5 години сте заедно и не знаеш какво да му подариш, 'баси
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Е кво толкова.Аз се познавам с мойта приятелка от 10 години и днеска има рд и не знам кво да и купяПонякога просто ти свършват идеите...;д
По темата-питай го какво иска..![]()