- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко месеца трае ухажването на една женска
На теб и куклата би ти излязла скъпа.
От 10 до 20 години.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
на теб доста време ще ти трябва ...
Memento mei, memini tui!
Зависи от сезона.
През есента, женските при хората са по-разгонени от биологична гледна точка. Еволюционно, женските искат да правят секс и да забременеят през есента, защото така потомството им ще се роди в началото на лятото, когато храната и слънцето са изобилни и ще имат по-голям шанс за оцеляване.
През пролетта, женските са по-разгонени от емоционална и социална гледна точка, защото зимата представлява нещо като преходен сезон, след който животът започва на ново. Пролетното разгонване е почти изцяло наложено от обществото - традиции, празници, норми и догми.
братле изби рибата с тая тема не знам какви са тези въпроси ..... вземи излез си намери приятелканяма смисъл да питаш хората простотии на който никой не знае отговора
![]()
Поредното 12 годишно![]()
пхахахах...
в твоя случай не са месеци, а столетия![]()
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
в гугъл пише 1 месец след това задължително ти става гадже
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
![]()
зависи от женската и от количеството алкохол.
хахахахахахахахахахахаПървоначално написано от linuxman2
![]()
![]()
![]()
![]()
*owned*
прост си![]()
hating you makes me all warm inside : )
Първоначално написано от linuxman2
WHAT?!
С думата женска разбирам, че си пълен иди*т, с тия изрази и обръщения към едно момиче или жена ти пожелавам голям успех да я вкараш в леглото .. ама слабо .. повече няма да коментирамПървоначално написано от linuxman2
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
женска?мислех си, че така се наричат само животните, сещаш се, тия като тебе.
![]()
Незнам пи4 може и няколко дни но по добре по дълго поне аз така мисля месец може и пове4е :PПървоначално написано от linuxman2
Тая тема е от един месец.
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..