- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко месеца трае ухажването на една женска
Колко месеца трае ухажването на една женска докато се вкара в леглото.![]()
първо не пиши женска,защото така звучи все едно говориш за животно,а не за човек от женски пол
по темата:при всеки е различно,можеш да я ухажваш доста дълго,понеше мисля че тя трябва да ти има доверие и колкото и дълго да я ухажваш просто бъди себе си![]()
Щом разсъждаваш така, едва ли са много тези, които ще ти се навият.
И между другото предполагам, че става дума за някое момиче/жена като казваш "женска"- да не говориш за лов на кошути?!
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от vikitolove
какво доверие
че няма да се заема с друга ли
при теб и с години може да трае
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
първо можеш да ни кажеш какви са ти намеренията спрямо нея и така отговорът ми и мнението ми могат да са по задоволитвлни иначе да,принципно доверието в една връзка е точна за това,че няма да има друга,а ще е само тяПървоначално написано от linuxman2
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от TheGirlNextDoor
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Зависи от момичето , при някоя може и 1 седмица при друга може месец а при 3та може година ... зависи какво е момичето и за какво време възприема вниманието и думите на момчето което я "ухажва"[/i]
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За теб ще трае наистина много : ))
И спря да се върти за миг земята..
като те гледам какво си написал на теб ще ти отнеме много дълго времеееПървоначално написано от linuxman2
ОФ де*ба и идиотчетата ви беее... колко такива теми ще пуснеш бе малоумник такъв![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
"женска"кажи и така и ще те огрее единствено един тиган по главата
![]()
Хаха Тоя ще пресуздаде филма "50-годишем Девственик"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
за кои животни питаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
зависи от автомобила който караш. връзката е обратнопропорционална - колкто опо-скъп, толкова по-кратко. при ферари около 5 минути, в зависимост от отдалечеността на имението ти от мястото където си спрял![]()
Варира между няколко часа и няколко години. Зависи как подходиш и на каква попаднеш. Странно ми е като чуя тая дума "ухажване". Все едно слушам дядо ми. Пляс два шамара, " КУЧКО СКАЧАЙ В ЛЕГЛОТО" - така по-бива.Първоначално написано от linuxman2
Ако постоянно и повтаряш колко е велика и колко я обичаш - първо ще ти каже, че трябва да бъде сигурна в теб и в чувствата ти ( 2-3 месеца ). Някой път, като направиш някоя минимална издънка ще каже, че не може да ти има доверие ( айде още 2-3 месеца ). Накрая като изгубиш 6-7 месеца в слушане на малоумните й глупости, правенето на номера и сърденето ще ти каже, че имате несъвместимост на характерите, или пък че е изчезнала тръпката. И кво? Половин година изгубени от живота ти и пак на сухо. По-лесното е "КУЧКО СКАЧАЙ В ЛЕГЛОТО".
Temet Nosce
벨야카
![]()
![]()
![]()
злетак
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тфа да не ти е бизонския размножителен период ве ... ЛООСЕР![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от Len4etyYyy
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Женска - се едно КУЧЕ
Ми, ако си я харесал по-добре карай направо, няма смисъл от ненужности, е вярно е, че ако тя не те харесва е хужно, но айде да не изпадаме в подробности. Тя ако те харесва ще приеме, няма да устой на изкушението.
Ако искаш само секс трябва да си намериш момиче, което е съгласно на секс само за една нощ. А повечето момичета по принцип правят секс само с любов. Тъй че трябва да си намериш някоя по-лесничка... А по-лесничките бързо се навиват...Е зависи и ти какъв си... Ако си някой дето е тръгнал с пишока напред, а не може и една дума да каже, няма да ти стане номера.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy