- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте?
Расисти ли сте, имате ли по специално отношение към хората с различен цвят на кожата, различна религия, различен етнос или дори различна националност?
хаха... , не съм.. въпреки че има някои народности (като испанците) които не се оказват това което очаквах ... =D но не изпитвам омраза просто някфо такова... безразличие по скоро е![]()
Не знам до колко съм расист. Но имам определена непоносимост към определени етноси.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Расист е всеки нормален човек. Расизмът е законна самоотбрана!
Най-прекрасните и ценни елементи на една нация са именно расистите!
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Като измрат те, ще останат будистите. Като измрат те, ще останат католиците... Едва ли някога ще си спокоен.Първоначално написано от term0t0
Неее![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не, ама за две години тоя смотан форум ми проми мозъка и сега чувствам, че все пак тая някаква омраза към чуждите раси!![]()
Така е. Освен това расизма не се изразява в това да тичаш като щурав наоколо и да викаш "Смърт, смЕрт" или там каквото сега е модерно и да биеш циганите като луд.Първоначално написано от JimmyGestapo
Расисмът е много разтегливо понятие. Всеки таи малко расизъм в себе си. Иначе аз имам приятели от различни раси.
По-ското се възприемам като шовинист.
ненавиждам расистите![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Смърт за всички раситстиПървоначално написано от ameli
![]()
Еми съвременното общество е либерално, следователно толерантно, това твойто си е крайност, не може да мразиш или ненавиждаш, то твоето си е пак един вид дискриминация, мило папагалче :*Първоначално написано от ameli
Моят свят не е твоя, искам сам да вървя!
Но преди да пропадна, поне за миг да полетя!
Не е нормално да харесваш всичко и всички. Има етноси, които са ми неприятни, гадни и не ги харесвам, но пък не мисля, че трябва да ги изтребвам и млатя - да си съществуват, ако може по-далеч от мен.
А и анкетата е некоректно зададена - расизъм и национализъм са две различни неща.
расист съм. циганиоре и турчоляка не ми оставят друга опция кат се замисля
Да, крaйна расистка съм...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не съм намеквала за "ударната група на форОма"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Намеквах за това, което повечето хора (младежи) възприемат като "расизъм". А понятието не се изчерпва само с това определение.
Правото да се защитаваш не е расизъм. Но не говорех точно за това и много добре го разбираш.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Опасно и трудно е да си бял в Африка и градове в САЩ, където негърското население е преобладаващо. Тотална дискримнация към белите на расова основа и всеки опит да се даде гласност на проблема се окачествява като расизъм.
А най-фрапиращото е, че всички тези либерали, толерасти, радатели за човешки права и прочие измет, живее в луксозни, охраняеми комплекси.
Но е лесно да даваш акъл и да порицаваш хората от топло и сигурно място.
И тук е мястото да цитирам една фраза от Ян Смит (създаделят на РОДЕЗИЯ)
"Африка можеше да е най-прекрасното място на планетата, ако го нямаше нейното коренно население.
Сега Родезия я няма, а Зимбабве е в руини и негрите измират от глад.
Всеки е милионер, прекрасно е, нали? Само, че за да си купиш дъвка ти трябва една торба с пари...[/img]
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
А аз ще цитирам речника на Британика:Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Сигурна съм, че няма нужда от превод.any action, practice, or belief that reflects the racial worldview—the ideology that humans are divided into separate and exclusive biological entities called "races," that there is a causal link between inherited physical traits and traits of personality, intellect, morality, and other cultural behavioral features, and that some races are innately superior to others.
Естествено, че съм расист бе!
(Омразата към мангали по принцип не е расизъм, ама аз мразим всЕква тъмна гмеж.)
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Не знам .. нооо мразя турци!Или да ми говроят на турски ...![]()
И арабите са много мръсни хора.. циганите .. секи знае
но към негри нямам негативно отношение
не се движа сред неги ,че да имам въобще някакво отношение
Само аз ли си мисля,че расизъм означава да не харесваш различните от твоята раса,а не народност или етнос..
По темата: Някак си ме е гнус от негрите,а жълтите.. избягвам ги.. май наистина си е нещо като отбранителна биологична реакция.. ;д
а всъщност циганите се броят към бялата раса,но нещо като нейн клон.. не знам с точност.