- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- някак си не върви..
Здравейте..пак ще ви занимавам с моите неща,но все пак искам съвет!Имам приятелка с която се разбирахме,но напоследък някак си не върви..имам изгода да ми е фр. но стана малък проблем [няма да уточнявам какъв] заради който едва не беше разрушено приятелството ни..преди и писах в скайп, но не ми пише, а знам, че е там..утре може да се видиме, но не искам да загубя приятелството й
![]()
не иска6 да изгуби6 приятелството и за6тото има6 изгодамаи са е осъзнала 4е само я използва6....
ти си мн тъпо парче!Първоначално написано от danibebi
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
...Ти не разбираш ли че я използваш.Как така "имаш изгода от нея" .Тя да не е парче месо.Първо се научи как да се отнасяш с нея и тогава може би ще станете истински приятелки
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Аз я ценя като приятелка и мога да и го докажапък вие кфото искате си мислете не ме интересува..пфф видяло се е че тука неможете да ми помогнете..темата е за ключ
![]()
Добре,явно просто не си успяла да ни обясниш какво точно имаш предвид.А пък щом я цениш като приятелка и го докажи и може би нещата ще се оправят.И ние можем да ти помогнем,просто не сме те разбрали правилно![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от PurpleDream
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ами как няма да я цениш, нали имаш полза от нея.....Първоначално написано от danibebi
порасни!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Боже,Божее![]()
Първоначално написано от cookie_master
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!