ХАХА смешна тема ..ама от бая години карам с 1 "телефон" които ..доста е претърпял.Сега ше си зимам LG KP500 Cookie
Та искам да попитам..които го има.. или има телефонче със сензорен дисплеи как го носите? В калъфвче нали ?
Все пак ...в джоба?? - ше се надраска?
моля без ...oбидипросто до сега не съм имал такъв телефон..и си карах със стария..и може би нямаше си зема..много..ама прото тоя много ми хареса и така
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
и аз ще си вземам същияПървоначално написано от doublet
трябва да е в калъфче за да не се драска ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
калъфчета... глупости... мойта куркия н95 8гб я държа в джоб, пълен със стинки и ключове и нищо му няма... със сензорен дисплей дет са имат специално покритие... не се драска лесно
Една позната си взе такъв.Каза, че е доволна от него.Знам, че не го носи в калъфче.По-правилно е според мен да се носи в калъфче въпреки, че аз не ги обичам и не бих си взела.![]()
![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
хаха ..е по принцип стотинки в джоба не си държа от 5 клас :Д ... ама все пак и според мене е по-добре да е в калъвчеама нз.. ще го измисля.
Мерси
Обичам те!19.09.08
===========
Всички го имат тоа-вземи си друг-а иначе аз нося моят(не е ел джито)в джоба,ама нищо друго и нема проблем,но по-често в калъфче,а и той би трябвало да има неква лепенка за покритие-моят има 2![]()
![]()
ОМГ и аз щях да си взема такъв,но не внасят розов,а аз държа да е розов ии ще си взема същия,но Самсунг..както и да е де ;д дам в калъфче се носи..
Човече и аз щях да си взимам този телефон.Един съвет от мене
НЕ ГО ВЗИМАЙ.Пълен боклук.Също се чудих и за LG VIEWTY KU990 И ТОЙ СЪЩИЯ.Също и за Samsung STAR
Повярвай ми и аз мислех като теб.Но не си взимай телефон със сензорен дисплей който е под 750лв.
Просто няма смисъл.Тогава сензорният дисплей е пречка не гъзария дори
Аз направих своя избор.За приблезителните на тези телефони пари(обаче с договор,аз направих врътка за моя и го взех 180лв.,но картата не я взех за мен)
Изборът ми за мултимедиен,музикале,камер а(много добра),и много памет 8гб телефон,както и стилен,с стъкло против надраскане е Sony Ericsson W902 WALKMAN и не съжалявам за този избор
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
http://dailymobile.se/wp-content/upl...se-w902-07.jpg
Аз си го взех точно когато излезе и след един месец цялата София с такъв.Аз си го нося без калъфче в джоба и още не съм го надраскала![]()
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от buffalo88
![]()
![]()
и мен вече не ме кефи
![]()
Вземи си някъф по-мъжкарски-гаджето ми има един мноо як,ама тухла,всичко има,а пък тоя кууки не е за момчета според мен![]()
![]()
Ами честно да ти кажа..до сега не съм чул човек да се оплаква от LG VIEWT нито от KP500 ..така че
.. Вие какъв искате бе мъже? Какво разбирате под "педераски" телефон?Вече няма такива телефони като от преди 2-3 години..тухли.Като си толкова затворен/а ...погледни из вън България.Всеки 2ри мъж има подобен телефон..и да не е LG ...... но се пак .. всеки е с такъв телефон.Така че..моля ви запазете си мненията - не са по темата
А и видях нещо за ..Самсунг.. - тия телефони са 10к% по-зле от LGкакво ще си взмеш Corby? Дето до 1 месец е на ремонт?
Обичам те!19.09.08
===========
Ее хубаво ти си си решил,ама всички женки от училище са с куукито.Първоначално написано от doublet
![]()
Някой каза за Самсунг Стар ,че не бил хубав.Познавам много хора с такъв и са мнооого доволни от него.И аз ще си взема такъв..![]()
Cookie също е много хубав телефон+това не е педераски или както го казахте.Черния става за момче (защото има и розов,бял,златисто и т.н..;д )
Ее хубаво ти си си решил,ама всички женки от училище са с куукито.Първоначално написано от britzy
[/quote]
BrehCqlata ulicha?? Do 1 HAHA
Wse mi e 1..nikade ne pishe male/female
![]()
Обичам те!19.09.08
===========
Добре за какво пишеш тема и искаш мнения.
Аз ти казах ако искаш хубав телефон Sony Ericsson W902
Ако си нямал такъв телефон не си виждал какво са наистина хубави снимки.Нито Coockie ,Viewty не могат да снимат нито да изкарват такъв звук като него
Аз ще си взимам за Коледа Самсунг СтарС калъвче ще го нося за всеки случай
![]()
Трагедията е пълна...
Единственото,което мога да ти кажа, е да не махаш лепенката на екрана докато сама не се отлепи. Иначе в кълъфче е по-добре,да.
Преценяш ти,но аз не бих си взела такъв.Предишния ми телефон беше LG и изобщо не бях доволна.+ Това тези телефони с тъчскрийн не ме кефят.
I'm not in love this time,this night...
И аз ти препоръчвам W902.Много съм доволен от него страхотен дизайн много хубави снимки прави просто супер телефон.Аз го взех малко преди да излезе лятото.И нямам никакви проблеми с него.Не се занимавай с тес глупавите LG-та.![]()
абе обеден съм че съм писал в тая тема
ма поста ми е бил истрит
нищо...
ЛГ=боклук
ай такива като нас дето карат по 3-4 години с 1 телефон кво да кажат?
деа купи си Нокиа....
Вземи си Нокия 5530 или 5800, въпреки че Н97 и минито са си най-яките и качествени, аз съм с минито и съм много доволен.
същност N97 and N96 не са толкова качествени колкото N95-2Първоначално написано от kalashnik
лично аз не бих си взел лг
Помисли за нещо друго нокия 5800 или 5530 например
аз съм с първия и съм доволен да не говорим и с какъв комплект го взимаш
1-но момиче има същия,носи се естествено в калъф,ами доволна е от него , ноо звука много много не ми харесва![]()