- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- шоколадчетата за разхлабване..
Здравейте! Имам проблем с изхождането и преди малко изядох почти цяло шоколадче за разхлабване..Искам да попитам как и за колко време действа?Мерси!
Различно но до няколко часа предполагам ,че би трябвало да има ефект . Аз бих ти препоръчал Дуфалак има и едни бонбони ссъс слабително действие ,те също са доста ефикасни !
цяло шоколадче![]()
![]()
![]()
когато бях малка баба ми ги ядеше и ми беше много интересно да ги опитам
от едно малко ъгалче се посрах(с извинение) бе човек а ти цяло
![]()
![]()
![]()
![]()
3 дена няма да излезеш от тоалетната
![]()
![]()
по-добре пий топло млякои не яж суха храна само за да нямаш такива проблеми
![]()
Aз до сега съм яла само един път и то беше, защото корема ме болеше и не можех да се изакам и майка ми купи едно, то на опаковчицата му пише да се изяде половин, но аз го изядах цялото ислед няколко часа се изходих, и беше рядкои после си се изхождах нормално...
Купи си Лаксит.Майка ми го пие понеже има такива проблеми и един път реших да пробвам....определено действа
Тея шоколадчета за разлабване недействат , въй аз за ебавка изядох цели 4 и не ми стана нищо ... ама то зависи от стомаха ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ще ти дам един пример.Веднъж реших да прецакам един пич от моя клас с такова,но трябваше да види че и аз ям от него.Аз хапнах едно малко квадратче а той останалата част.Като се прибрах се осрах отвсякъде а на него нищо му нямаше...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!