- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Групов Секс
ами ако искаш пробрай,ако искаш не ти сама решаваш ние не знаем в какво полужение си точно и не можем да кажем.
попитай своята съвест...джимини щурчо,ама ти май не си пинокио,все едно![]()
аве ти си куха като галоша ми-тва беше ирония за двете пишки,а па ти вече се обясняваш мани мани-и не знам се пише отделно тъпо лапе смотано глупавоПървоначално написано от MiracleVeriGirl94
![]()
![]()
![]()
Добре де като ще има поне 2 момичета гледайте, ако ги държите заедно тия 2-те пишки да не се скарате за тях, че после как ще се сдобрявате...![]()
![]()
![]()
Не се крийте бъзливци...
Стиа веПървоначално написано от Spiridon
![]()
![]()
![]()
при мисълта че две малки курвета ше.....стиа ве ама после да нема тема имам спин,или май ми капна малко сперма във....аа да нема такива,сори за брутализма.ама авторке на бас че никак не си образована,![]()
Аве я тихо ве псевдоморалисти. Това, че на вас не ви стиска, не значи, че трябва да храните момичето. Като иска, да се изчука, вас кво ви бърка а?
Заеби приятеля си от какъв зор ще те кара,като не искаш и от какъв зор ще му позволяваш да чука приятелката ти,а и тя,като твоя приятелка как ще чука гаджето ти?
Зле са.
94 на къде утива света според теб много ли е нормално 94 да се ебеш било то с един или с 15 първо си малка а второ и глупава и трето на тези години групов секс ,а на 20 какво на магистралата ли ?'Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
14-15 годишни долнопробни курви само това мога да ти кажа иди и се наеби с 15 човека после поне да знаеш кои е бащата и кои спинозния![]()
![]()
ужас
като не искаш - недей
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
беше съвет, не иронияПървоначално написано от britzy
![]()
GTA Stunting
ае наебете се и после пусни темичка дали си бременна. ако си - после ръцете, вените и така на първия циркляр, който намериш
абе ти си ми набор.. според мен не е нормално секс с половинката си да правиш на тази възраст ,а ти питаш за групов!? Божее...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samata ideq za grypov sex mi e tolkova otvratitelna, 4e nqma i nak1de..![]()
п.с
pravilnoЗаеби приятеля си от какъв зор ще те кара,като не искаш и от какъв зор ще му позволяваш да чука приятелката ти,а и тя,като твоя приятелка как ще чука гаджето ти?
Зле са.
Така е, но после не ми се четат 15 теми "Бременна ли съм?", "Имам ли СПИН?", "Помогнете ми - как да разбера кой от всички е бащата?". Иначе да си троши главата - нейна си е. Мен какво ме вълува?Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Ха-ха... много ясно, че трябва да го направиш как така ще стоиш отстрани и ще гледаш. Ще си кажат за теб мале ква си задръстена. Пък после има време да му мислиш за СПИН-а, може и лекарство да измислят за него, пък току виж си се излекувала?! Действай направо, че като кой набор си, скоро времето ти за такива работи ще изтече, и ще се чудиш какво да правиш...
![]()
амк93, Кво да ти кажа, смятам, че ползването на презервативи при групов секс се подразбира от самосебе си..
^ стиЪ уе... Разваля се кефа така(ако ще мислим като тях)
по другата тема - Не ми се четат другите коментари - Имам едни приятели дошли на гости,та темата е,че предлагаш или?
Станислава
Нищо не се подразбира тези дни ,защото половината се шибат без елементарна култура и не са запознати с опасностите камо ли с предпазните мерки.За тях важното е да се наебат ,не мислят за последици .... Хилядите теми за секс без презерватив го потвърждават ...Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
--------------------------------------------------------
Бати пуберските теми.
К'во не ти харесва на груповия секс? В тъмното няма да разбереш кой е, дори може да сте в една стая![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи се изчукай с ония ии после ще ни ревеш че си бременна и че имаш спип и не знаеш кой е бащата ... много тъпо според мен ! ама айде нали гаджето казало треа да му се водиш по к**а защото той иска! сори за грубите думи ама такава е цялата истина!![]()
![]()
Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?
Виж са кога , как , къде и с кой ти си решаваш , но от опит го знам , че след като спиш с добър приятел нищо после не е същото.Ще се отчуждите и заради единия групов секс ще загубиш най-добрите си приятели.Направи сама своя избор..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Най-доброто решение в 4 лесни стъпки:
1. Събери още една група от 15 човека за групов секс.
2. Кажи на първата група, че имаш ангажимент с втората.
3. Кажи на втората, че имаш ангажимент с първата.
4. А ти си стой в градинката пред вас и си пиши домашните, че таа по физика може да те изпита и лошо ти се пише. Няма да е кеф да си провалиш на 15 годишна възраст за един урок по физика.
Ми направи го ако икаш но после да нямаш близнаци като едоо е от пешо а дрото от гошо...
Той мож да е гей, но поне не е забил комплексар като тебПървоначално написано от BlueFace
... Само в своите очи си нещо
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!