.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    ами ако искаш пробрай,ако искаш не ти сама решаваш ние не знаем в какво полужение си точно и не можем да кажем.

попитай своята съвест...джимини щурчо,ама ти май не си пинокио,все едно

Град
    Хасково
    Гледай Sex and Breakfast и прецени сама

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    начи гледай да не държиж две пишки едновременно щот можеж да се възбудиш и да стиснеш по-силно от колкото трябва

просто казвам да не стане гаф :>

Мисля че ще има поне две момичета, но иначе незнам
    аве ти си куха като галоша ми-тва беше ирония за двете пишки,а па ти вече се обясняваш мани мани-и не знам се пише отделно тъпо лапе смотано глупаво
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Добре де като ще има поне 2 момичета гледайте, ако ги държите заедно тия 2-те пишки да не се скарате за тях, че после как ще се сдобрявате...
    Не се крийте бъзливци...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Spiridon
    Добре де като ще има поне 2 момичета гледайте, ако ги държите заедно тия 2-те пишки да не се скарате за тях, че после как ще се сдобрявате...
    Стиа ве
    при мисълта че две малки курвета ше.....стиа ве ама после да нема тема имам спин,или май ми капна малко сперма във....аа да нема такива,сори за брутализма.ама авторке на бас че никак не си образована,
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Аве я тихо ве псевдоморалисти. Това, че на вас не ви стиска, не значи, че трябва да храните момичето. Като иска, да се изчука, вас кво ви бърка а?

Супер фен Аватара на Shia
    Заеби приятеля си от какъв зор ще те кара,като не искаш и от какъв зор ще му позволяваш да чука приятелката ти,а и тя,като твоя приятелка как ще чука гаджето ти?
    Зле са.

Re: Групов Секс

Здравейте аз съм Вери.Значи приателя ми от много време се опитва да ме накара да правим секс няколко човека, но аз досега не исках и се оправдавах.Онзи ден ми каза, че ще ходим на вилата на един негов приятел през уикедна и там ще е най-добрата ми приятелка с която седя на 1 чин в училище.Там ще е и той с още две или три момчета и едно момиче което било гадже на един от тях.Аз се съгласих е така с полувин уста но досега не сме правиили секс с повече хора и не знам какво ще бъде.Приятели са ми всички и не мисля че ще стане нещо лошо но все пак малко се притеснявам.Може ли да мии кажете какво ще правим и как малко по барзо защоъо сигурно отиваме в неделя
    94 на къде утива света според теб много ли е нормално 94 да се ебеш било то с един или с 15 първо си малка а второ и глупава и трето на тези години групов секс ,а на 20 какво на магистралата ли ?'
    14-15 годишни долнопробни курви само това мога да ти кажа иди и се наеби с 15 човека после поне да знаеш кои е бащата и кои спинозния

ужас
    като не искаш - недей
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    начи гледай да не държиж две пишки едновременно щот можеж да се възбудиш и да стиснеш по-силно от колкото трябва

просто казвам да не стане гаф :>

Мисля че ще има поне две момичета, но иначе незнам
    аве ти си куха като галоша ми-тва беше ирония за двете пишки,а па ти вече се обясняваш мани мани-и не знам се пише отделно тъпо лапе смотано глупаво
    беше съвет, не ирония
    GTA Stunting

ае наебете се и после пусни темичка дали си бременна. ако си - после ръцете, вените и така на първия циркляр, който намериш

абе ти си ми набор.. според мен не е нормално секс с половинката си да правиш на тази възраст ,а ти питаш за групов!? Божее...

Супер фен Аватара на m1nik
    samata ideq za grypov sex mi e tolkova otvratitelna, 4e nqma i nak1de..

Супер фен Аватара на m1nik
    п.с

Заеби приятеля си от какъв зор ще те кара,като не искаш и от какъв зор ще му позволяваш да чука приятелката ти,а и тя,като твоя приятелка как ще чука гаджето ти?
    Зле са.
    pravilno

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Аве я тихо ве псевдоморалисти. Това, че на вас не ви стиска, не значи, че трябва да храните момичето. Като иска, да се изчука, вас кво ви бърка а?
    Така е, но после не ми се четат 15 теми "Бременна ли съм?", "Имам ли СПИН?", "Помогнете ми - как да разбера кой от всички е бащата?". Иначе да си троши главата - нейна си е. Мен какво ме вълува?

Ха-ха... много ясно, че трябва да го направиш как така ще стоиш отстрани и ще гледаш. Ще си кажат за теб мале ква си задръстена . Пък после има време да му мислиш за СПИН-а, може и лекарство да измислят за него, пък току виж си се излекувала?! Действай направо, че като кой набор си, скоро времето ти за такива работи ще изтече, и ще се чудиш какво да правиш...

амк93, Кво да ти кажа, смятам, че ползването на презервативи при групов секс се подразбира от самосебе си..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ стиЪ уе... Разваля се кефа така (ако ще мислим като тях)

по другата тема - Не ми се четат другите коментари - Имам едни приятели дошли на гости,та темата е,че предлагаш или?
    Станислава

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    амк93, Кво да ти кажа, смятам, че ползването на презервативи при групов секс се подразбира от самосебе си..
    Нищо не се подразбира тези дни ,защото половината се шибат без елементарна култура и не са запознати с опасностите камо ли с предпазните мерки.За тях важното е да се наебат ,не мислят за последици .... Хилядите теми за секс без презерватив го потвърждават ...

--------------------------------------------------------

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Бати пуберските теми.

К'во не ти харесва на груповия секс? В тъмното няма да разбереш кой е, дори може да сте в една стая
    ~ EviL DeViL ~

Ходи се изчукай с ония ии после ще ни ревеш че си бременна и че имаш спип и не знаеш кой е бащата ... много тъпо според мен ! ама айде нали гаджето казало треа да му се водиш по к**а защото той иска! сори за грубите думи ама такава е цялата истина!
    Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?

Виж са кога , как , къде и с кой ти си решаваш , но от опит го знам , че след като спиш с добър приятел нищо после не е същото.Ще се отчуждите и заради единия групов секс ще загубиш най-добрите си приятели.Направи сама своя избор ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Най-доброто решение в 4 лесни стъпки:

1. Събери още една група от 15 човека за групов секс.
    2. Кажи на първата група, че имаш ангажимент с втората.
    3. Кажи на втората, че имаш ангажимент с първата.
    4. А ти си стой в градинката пред вас и си пиши домашните, че таа по физика може да те изпита и лошо ти се пише. Няма да е кеф да си провалиш на 15 годишна възраст за един урок по физика.

Ми направи го ако икаш но после да нямаш близнаци като едоо е от пешо а дрото от гошо...

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    ОМФГ... И после как ще погледнеш приятелите си в очите? Мислиш ли че сичко ще е сащото между вас след секса? Няма ли да те е срам? Тези отношения сексуалните са си само за гажетата, то ако било тъка хората щяха да го праят като животните, пред всички и без да се крият от никого. За мен това е много тъпа постъпка както и да го погледнеш!
    Как може да имаш снимка на такъв гей на аватара си
    Тва е по-лошо и от групов секс на 14
    Той мож да е гей, но поне не е забил комплексар като теб ... Само в своите очи си нещо
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си