.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    няма ли да разкажеш кой кого изчука ка мина груповия секс

Цитирай Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
    Аз да кажеме че ше се откажа някак, но после те като го направят без мен и аз да гледам ли Най добрата ми приятелка ще прави секс с гаджето ми а може и да ми се расърдят че провалям плановете

чеки малко бе момиче, кви са тия приятели че ще ти се сърдят защото нещеш да ги чукаш а ако гаджето ти прави секс с друго момиче май не ти е много верен

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    ОМФГ... И после как ще погледнеш приятелите си в очите? Мислиш ли че сичко ще е сащото между вас след секса? Няма ли да те е срам? Тези отношения сексуалните са си само за гажетата, то ако било тъка хората щяха да го праят като животните, пред всички и без да се крият от никого. За мен това е много тъпа постъпка както и да го погледнеш!
    Как може да имаш снимка на такъв гей на аватара си
    Тва е по-лошо и от групов секс на 14
    Той мож да е гей, но поне не е забил комплексар като теб ... Само в своите очи си нещо
    Говори си миличка, знам колко си отчаяна за да прибегнеш към музиката на гей група в която всички изглеждат като момичета ...
    За мен можеш да си говориш каквото си искаш и да си вярваш ,но нали аз си знам дали съм забил комплексар и си знам дали ми пука от думите ти Така че пусни си Мич и си поплачи ...

--------------------------------------------------------

Ми ако не искаш кажи на приятеля ти,ако той те обича ще те разбере и няма да те принудава да правиш каквото и да е

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Я кажи БРЕМЕННА ЛИ СИ ВЕЧЕ и КАКВИ БОЛЕСТИ ИМА ИЗ ТЕБ???

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Тея вече се наебаха... Съвети за 10тия път ли ще давате?
    Станислава

Супер фен Аватара на m1nik
    приятеля ти е простак, а ти ако се съгласиш на групов секс, не си нищо по различно от него..
    )

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от MiracleVeriGirl94
    Аз да кажеме че ше се откажа някак, но после те като го направят без мен и аз да гледам ли Най добрата ми приятелка ще прави секс с гаджето ми а може и да ми се расърдят че провалям плановете
    Ее явно си е че не мислиш като зрял човек,виж погоре цитираните мнение,ама неее ти си държиш на груповия секс,ееем после не пиши тема-май имам спин,или.....тва е тъпа идея,набий си го в главатаа.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си