а;а;
фАкелно шествие?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Требва да си много загорял и задръстен за да търсиш тук,излез виж слънце,бутни наживо женско,малееее,зле,зле
Хаха,пич,интернет не е най-удачното място,откъдето си тръгнал да си търсиш гадже.Този форум още по-малкоИзлез навън,запознай се с нови хора и нещата сами ще се случат.
как да се запозня с нови хора![]()
![]()
Бих ти предложила импулс, аха, флиртче.. и там каквито бяха.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
за теб ли говориш, иначе нямам нито едно от трите![]()
Направо пусни обява в някой онлайн магазин ; ) продавам-копувам.. ти можеш да се причислиш към "продавам" (плът,коса.. или нещо като за пред хора)
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
виж кфо ,ако темата ти е ебавка,и не те засяга за кфо майна я пускаш????само спамиш,лигльо.
хзуа
Защото дечко,другият ти въпрос е търся нови хора,или некфо такова,еее тва ако не е ебавка,нз кфо ще трябва да е.Първоначално написано от supernova1
Ами направи си, аджаба някоя девойка се върже.Първоначално написано от supernova1
![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Ма изобщо темата ти е тъпа..И ко да ти намерим гадже ли ? Офф е*ати тъпия народПървоначално написано от supernova1
Просто вече нямам думи..
Общувай с повече хора и когато ти дойде времето ще си намериш
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Искам снимка в цял ръст, отблизо, есе, лична карта, паспорт и адрес. Сериозна съм!
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
добре сега ще ви кажа какъв ми е проблема.Преди две години си имах прятелка, която много обичах и тя мене,но се наложи да сменям града.Така като се местих и казах,че късаме (по много тъп начин чрез смс) и не и казах, че късаме заради това че се местя ами измислих друга причина.Като се преместих първите месеци тя постоянно ми пишеше звънеше ама аз се мъчих да я забравя.Така след като тя явно ме забрави, аз не можах и от тогава мисля само за нея и общо взето ВЕЧЕ съм много затворен човек,нямам много контакти..Придобих някави комплекси.. въобще загубих самочувствие и всичко.. Та ако някои прояви разбиране да пише![]()
Търси си гадже в импулс и разни подобни не тук ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Олеле боже. Може да хванешсестра си, ако имаш такава, няма нищо лошо. Не се базикам,виж в някоя тема имаше, как някой ч***л сестра си, няма лошо пък вие да сте гаджета.
Такова скоро не сме виждали.
The blood that binds us ..till death unites us
ROFl another skilled wow player![]()
е поне кажи от къде си![]()
от къде си?!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти си нещо голям отворкоПървоначално написано от dakata123
чепи си там сестри баби лели квото искаш, не давай тъпите си мнения във форумите,щото ще се изтървеш някъде извън форума и ще те пердашат
![]()
От София съм![]()
Няма да стане. У форума съм анонимен и не ми пука много, ама навън се съобразявам к'во говоря. SPOX
Да зн вчера кат го писах тва изобщо не съм мислел, щот се бях върнал от диско и бях пийнал по-вечко.