Е тва да не е клуба на анонимните идиоти братче.. анонимен е щото не си е казал адреса... те алкохолиците,нимфоманите и тн. си споделят проблема,казват си и името, пък и лицата им виждаш и пак са си клубове на анонимни зависимости.. dakatа си е сложил името за ник (предполагам),снимка ни е дал да му се любуваме, а идиотщината си я изразява с всеки пост.. niceee !Първоначално написано от Chameleon
и темата е тъпичка.. ще си намериш гадже,ама не тука.. излез от тая кутия и потърси нещо живо,а не виртуално.. ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Аре ся, нито знаеш от къде съм нито нищо. Що снимката трябва да е моя???Първоначално написано от Chameleon
П.С. Моя е ама.......
е може все някоя деградирала личност да се прежали.. като гледам какви образи има в тоя форумПървоначално написано от Chameleon
![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Изпрати ми автобиографията си и до 2 дни ще ти се обадим.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
В училище е най-лесния начин да си намериш гадже; на лагери и екскурзии; в дискотека или в клуб; да ви запознаят общи приятели и т.н. Приятелка можеш да си намериш на най-неочакваните места. Просто трябва първо да си харесаш някоя, нали знаеш.... ;]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от dakata123
Браво, бе, оправдание.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele