.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Намеци от половинката

Еее ... писах преди седмица тема за едно момиче ... тръгнахме и много вървят нещата.Днес имахме пътуване надалеч и бяхме около 6 часа един до друг в автобуса .. целувахме се и заговорихме за секс.Тя НЕ е девствена и говорихме доста за това.На въпроса ми:Какво харесваш,когато правиш секс?,тя каза:Ще ти кажа,когато спиме заедно
    Веднага дойде и въпроса за мен дали съм девствен и аз казах ДА.Тя каза нищо,ще го променим и аз казах да не очаква кой знае какви магии в първия ни път и тя каза:"Нали е с теб,това е най-важното".После говорихме кога е нормално да спят гаджетата .. и тя каза около месец ако нещата вървят,но каза:"Месец,ако още му нямам вяра" Попитах я:"На мен имаш ли" и тя каза:"Ти си човека,на когото вярвам най-много"

Позамислих се...намеква,че с човек,който харесва може да спи и месец след тръгването(месец правиме на Нова Година и ще сме заедно) ... после казва,че ще каже какво харесва и не казва АКО,а казва КОГАТО спиме ... тоест го очаква ...

ТОВА НАМЕЦИ ЛИ СА ОТ НЕЙНА СТРАНА МИ Е ВЪПРОСА ?
    Бъди творец, но твори и простотия

Голям фен Аватара на sifon4o
    абсолютно очевидни

Ми смешно не виждам,девствен съм и от намеци не разбирам,затова питам

П.С. Не виждам фукня,никой не ме познава тука за да се фукам или казвай или си обирай партакешите и на село!

Само едно ще ти кажа зареди се с презервативи и БЪДИ ГОТОВ
    =)

Какви ти намеци, тя директно ти го е казала!

Цитирай Първоначално написано от Roland
    Само едно ще ти кажа зареди се с презервативи и БЪДИ ГОТОВ
    Мерси,най-добрия коментар до туука

^^^ Така е
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Какви ти намеци, тя директно ти го е казала!
    Точно това е много очевидно направо не са си намеци, изобщо не се е опитала да ти загатне нещо

Просто бях изненадан,защото ходиме от 4-5 дена .. затова питах

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Просто бях изненадан,защото ходиме от 4-5 дена .. затова питах
    щом тя не е девствена пък и зависи от момичето може да го направите и на първия час

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Какви намеци,бе пич? Ти ако това не разбираш, представям си, колко ще разбереш от истински намек

Иначе, да, честито, първият ти път наближава. Презервативи задължително, може и лубрикант. Успех!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пич разрови се из google прочети някой неща ,погледни насоки дадени в статии и форуми и когато дойде момента не мисли много за какво тя очаква ,а се постарай да го направиш удовлетворително и за двама ви

--------------------------------------------------------

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Между девствен и глупав има огромна разлика.Това,че си девствен не означава,че не можеш да схванеш намеците на приятелката си.И за какви намеци говорим в случая,като тя направо ти го е казала-"като останем сами, ще променим това"-или нещо такова беше.Излишно е ние да ти обясняваме,кое ще се промени.Успех с първия път

Бих казал Евала, по-добре не мисля, че можеше да се изкоментира
    Направо си ти го е казала мацката, просто се остави на течението \/

Голям фен
    То намеци, намеци, ама тя само дето не те е хванала за х*я докато ти е намеквала. Ако имаше малко повече акъл да я беше опънал още на някоя от почивките докато сте пътували. Ама карай - взимай презервативи и се усамотявайте

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    То намеци, намеци, ама тя само дето не те е хванала за х*я докато ти е намеквала. Ако имаше малко повече акъл да я беше опънал още на някоя от почивките докато сте пътували. Ама карай - взимай презервативи и се усамотявайте
    Не се притеснявай, че на почивките не си я опънал, ще има и друга възможност. А щом казваш, че сте заедно от 5-6 дена мисля, че е по-добре така. Или тя те иска само за секса, или много и се прави с теб, за да заздравите отношенията си.
    П.С. Дано да го иска за заздравяване на отношенията.

ем следващият път бъди по внимателен с намеците й туко виж изпуснеш някой важен момент от връзката ви а иначе за нова година-успех, дано се представиш добре и да го помниш дълго
    Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...

Zashto mi e lubrikant,kato imam prezervativi?Te ne sa li dostatu4no vlajni

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    ^Хаха... зависи...някой беше каза "ако ще влизаш в задния двор, никога неможе да е прекалено лизгаво"
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Брато,тва не са намеци,направо си ти го предлага момичето,така че давай ..

``Xbow Company``

Re: Намеци от половинката

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Еее ... писах преди седмица тема за едно момиче ... тръгнахме и много вървят нещата.Днес имахме пътуване надалеч и бяхме около 6 часа един до друг в автобуса .. целувахме се и заговорихме за секс.Тя НЕ е девствена и говорихме доста за това.На въпроса ми:Какво харесваш,когато правиш секс?,тя каза:Ще ти кажа,когато спиме заедно
    Веднага дойде и въпроса за мен дали съм девствен и аз казах ДА.Тя каза нищо,ще го променим и аз казах да не очаква кой знае какви магии в първия ни път и тя каза:"Нали е с теб,това е най-важното".После говорихме кога е нормално да спят гаджетата .. и тя каза около месец ако нещата вървят,но каза:"Месец,ако още му нямам вяра" Попитах я:"На мен имаш ли" и тя каза:"Ти си човека,на когото вярвам най-много"

Позамислих се...намеква,че с човек,който харесва може да спи и месец след тръгването(месец правиме на Нова Година и ще сме заедно) ... после казва,че ще каже какво харесва и не казва АКО,а казва КОГАТО спиме ... тоест го очаква ...

ТОВА НАМЕЦИ ЛИ СА ОТ НЕЙНА СТРАНА МИ Е ВЪПРОСА ?
    няма намеци дерекно ти е казала ,че ще ти пусне

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пгхахахахаха,по-точно трябва да питаш "Аз бавноразвиващ ли съм?"
    Станислава

уаау 4-5 дена и говори се за секс от доста време се познавате сиг ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Хахаха това НЕ са намеци Абсолютно нищо не намеква, а направо си ти го казва
    Трагедията е пълна...

няма намеци тука ... има заплашване с изнасилване

Супер фен Аватара на m1nik
    Axel_f:
    Какви намеци,бе пич? Ти ако това не разбираш, представям си, колко ще разбереш от истински намек

Иначе, да, честито, първият ти път наближава. Презервативи задължително, може и лубрикант. Успех!
    <<<<
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си