- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ли са материалистки
Всички ли от момичетата са материалистки или просто попадам на такива.Имал сам много връзки и те продължават за много кратко време поради причинита, че не сам богат
Последната ми приятелка ми заряза, защото и отказах да и купа кола.Казах и че нямам в момента пари и тя ме заряза
.Друга пък ми поиска 1500 лева, за да си оправи зъбите казах и че нямам пари и тя ме заряза.Направо се плаша от днешните момичета.Всички ли са такива
![]()
Съмнявам се да е просто защото не си богат. Иначе повечето действитлно са материалистки, но имаш шанс да ги "опитомиш" и с по-малко екстри. Пък и курвите се познават лесно, ако толкова самовлюбено твърдиш, че имаш много опит зад гърба си... Така де, не разбирам какъв ти е проблема. Явно общеваш прекалено много и ти връзва единство защото филмираш, че си богат, а като те разкрият, че си ги лъгал естествено, че ще бягаш. Абсурдни глупости разправяш, смени тактиката си в лъжите. Просто жените не обичат да ги лъжеш, а ти като си вкарвал филмите, че си "чичко паричко" естествено, че ще искат. А откажеш ли им, то е близко до акъла, че те или те зарязват защото си излъгал, че имаш пари или пък защото си мислят, че всъщност си богат, но пък не искаш да харчиш дори за екстри, които според представите, които си създал за себе си докато си лъгал за себе си, за теб са евтини, но пък видиш ли - не искаш да си даваш парите за нея => не ти пука особено много => тя се обижда и те зарязва. И в двата случая няма как да ги задържиш. Лъжи по-малко, това е!
всички под общ знаменател, пф.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
божеее!![]()
аз също съм материалистка,но чак за коли и зъби...и по принцип материланите неща се стремя да ги получа чрез собствен труд,може би се чувствам прекалено горда за да имам такива прищявки спрямо един мъж/момче
мисля,че имаш лош късмет или по точно лош вкус..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
стига с тия тъпи въпроси...
не разбрахте ли, че ние сме много сложни същества и никога няма да ни разберете!...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ми не вси4ки са....мен никога не ме е интересувало подобно не6то просто оби4ам да постигам вси4ко сама и да не съм длъжна на никого.....Но не мисля 4е тези моми4ета са те оставили само заради това,може би и в теб е проблема
Ще ме прощаваш ама вие не сте сложни за разбиране ... вече ви разбрахме ... вие сте тъи същества !Първоначално написано от PurpleDream
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
не вярвамПървоначално написано от Valento
Оу повярвай ми , поне аз ви разбирам доста добре , само да ви погледна в очите ии сте ми ясни ... е има малко исключения , които не са такива ... но ти не се вписвап в тизи % исключения ...Първоначално написано от PurpleDream
и как разбра, че не се включвам като не си ме погледнал в очите?Първоначално написано от Valento
![]()
като чета какво пишеш в постовете си ... остави недей се занимава ...Първоначално написано от PurpleDream
нищо не е така както изглежда...Първоначално написано от Valento
оставям...
АЗ НЕ СЪМ МАТЕРИАЛИСТКАи ти го казвам с гордо вдигната глава.НЕ СЕ ФУКАМ
![]()
тъпо парче си, не се прави на разбирач.Първоначално написано от Valento
Хвани ме за к*ра и ме разходи малко , паляк!Първоначално написано от lubomirky
Lame...Първоначално написано от Valento
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не не са всички .. стига с тия общи знаменатели ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
намери си едно момиче да те разходи, смешко. първият път е най-приятно, шъ знаиш ;>Първоначално написано от Valento
nononononono фаяр но фаяр аййй![]()
не ве не са сички![]()
If I played you like a toy?
Да, но за сметка на това си нахална, арогантна, себична, егоцентрична, нескромна, шумна.Първоначално написано от black_baby
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мне.Моя е беден като шушулка, защото всичките му пари отиват за растения и корали, ама пък ми е такъв сладичък
Лигава съм напоследък.
Както и да е, спри да ходиш с кифли и може и да си намериш свястно момиче.
Ам аз лично не съм материалистка и никога няма да бъда. Не си избирам момчетата по това дали имат пари за мен това няма значение и не смятам че трябва да слагате всички под общ знаменател защото винаги си има изключения от правилата които сами си създаваме![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не,но тези койте не са материалистки не са достатъчно привлекателниЗатуй си опичай акъла
![]()