.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Ужас..

ами почти до долу го забелих и нито ме заболя нито нещо опъна... чесно казано ме достраша до долу иначе остана съвсем малко ... незнам защо мн ма е страх като стане дума за моя "орган" ... мерси много amk пък ако наистина имам някой проблем което вече ме самнява ще отида на лекар : наистина благодаря много

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Cheese
    ЛЕКАР
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3dintaMm
    ами почти до долу го забелих и нито ме заболя нито нещо опъна... чесно казано ме достраша до долу иначе остана съвсем малко ... незнам защо мн ма е страх като стане дума за моя "орган" ... мерси много amk пък ако наистина имам някой проблем което вече ме самнява ще отида на лекар : наистина благодаря много
    Няма проблеми.

Град
    Кърджали
    Отиваш при чичо доктор и си решаваш проблема.

наистина най-добре е лекар

Град
    в света на приключенията ..
    на доктор- ще трябва да те оперират
    не се притеснявай
    на много момчета им правят тази операция-не е сложна

Re: Ужас..

Цитирай Първоначално написано от mrX
    Здравейте на 14 съм, и мисля че имам фимоза, а за късото гемче съм сигурен. Та относно "фимоза" като се възбудя, демек членът ми еректира главичката ми става малко над 4 сантиметра дълга, а мога да заголя 1 см от нея и до там иначе боли,а пък си личи и че е някакво много по-тясно от широчината на кожичката която ми трябва, за да ми се заголи главичката.Какви са вариантите за отстраняване на този "двоен проблем"? Моля за сериозни коментари и помощ
    лекар само може да ти помогне.Не е нещо ,кой знае .Това често се среща при момчетата на твойте години.Но задължително лекар.
    Sleda ot liubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си