.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Дали?

Дали?

Добре..вижте за какво става дума..
    Запознах се с един голям сладур..по Skype горе-долу стана всичко ..започна да ме изпраща до вкъщи..имаше hugs..после kisses..всичко до тук изглежда добре..но има един мааалък проблем..
    аз като съм на 14, а той на 20..Дали, по дяволите, могат да го обвинят в педофилия? ;/
    Първо..не ме е страх от него..защото някои мислят, че трябва...Защото кой знае какво би ми направил..Но всъщност не е изобщо такъв..
    Второ..защо подобни връзки биха могли да бъдат незаконни?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Aм,не мисла че е голяма разликата,щото да кажем че мойта с един човек е 10 години,па де да знам,ако го обичаш така да се каже,нема значение,а ти си с него по твое желание,не мисля че има място за педофилия тук.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ko ti пука ..смис според мен 6 години не са като 2-3 в разликата ..ноо недей да мислиш ко би ти направил и ко не .. щото сичко става нали се сеш... пък щом се обичате.. да не ти пука
    If I played you like a toy?

Повече от фен Аватара на suantito
    над 5 години си е чиста педофилия по кодекс

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ko ti пука ..смис според мен 6 години не са като 2-3 в разликата ..ноо недей да мислиш ко би ти направил и ко не .. щото сичко става нали се сеш... пък щом се обичате.. да не ти пука

buuu ++
    I don`t care .. ;] ..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ако ти не го обвиниш в нещо и вашите не са тоталните коне с капаци, проблеми няма да имате
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ако ти не го обвиниш в нещо и вашите не са тоталните коне с капаци, проблеми няма да имате
    +1

Проблема не е в това ти и той на колко сте, какво казват другите или пък в какво биха го обвинили. Ако в съзнанието ти самата искаш да имаш връзка с него няма да се притесняваш от горното.
    А що се отнася до закони в България те отдавна не са на мода, ако се спазваха до сега повечето 20-25 годишни да бяха обвинени в това и повечето 13-15 годишни девойки да бяха забулени и девствени.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Re: Дали?

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Добре..вижте за какво става дума..
    Запознах се с един голям сладур..по Skype горе-долу стана всичко ..започна да ме изпраща до вкъщи..имаше hugs..после kisses..всичко до тук изглежда добре..но има един мааалък проблем..
    аз като съм на 14, а той на 20..Дали, по дяволите, могат да го обвинят в педофилия? ;/
    Първо..не ме е страх от него..защото някои мислят, че трябва...Защото кой знае какво би ми направил..Но всъщност не е изобщо такъв..
    Второ..защо подобни връзки биха могли да бъдат незаконни?
    еми правилно мислят тези някои .. не е нормално да си на 14 и да ходиш с момче на 20 ... лошото е че имаш грешна представа за нещата .. това за какъв го мислиш ти може да няма нищо общо с истината ...

незаконно е защото пикли като теб си патят от "добри: батковци като твоя
    B a D ` G i r L

Е сега, то е ясно, че иска само да те ебе. Да не мислиш, че на мислене сте еднакви? Да не се заблуждаваш, че еднакви теми ви вълнуват? Иска да те ебе, това е цялата истина. Въпрос на твоя лична преценка е вече дали се чувстваш достатъчно зряла, за да му духаш и от това да не прехвърляш последствията като отговорност на закона, ами да си търпиш. Ако те наебе и те зареже не дълго след това, то тогава проблема ще си е лично твой и в никакъв случай 20 годишен, 30 годишен или т.н. не би следвало да бъде преследван от закона заради твоята глупост защото всичко си правила по свободна воля. Той все пак няма да ти го каже в прав текст "Интересна си ми само заради секса и тръпката от това кура ми да бъде удовлетворяван чрез уникални удоволствия, които може да му предложи само едно 14-15 годишно пиче". Изцяло твоя е отговорността за това, което ти правиш. Той нека си начеше патката де, аз му влизам в положение. Той си е прав, какво трябва да се коси, че закона е еди какъв си при условие, че има малки курви... Както и да е, не приемай поста ми за обида дори да е прекалено директен, а се опитай да си звадиш изводи.

Хахахаха пича е много жалък,щом не може да си намери по-голямо момиче и естествено се мята на малките ..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    по тая логика трябва да обвинят едно 60% от поколението ни
    само?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Тя мечката им е идол на тия 20+ годишните дето ходят с много по-малки .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Смешна, чак жалка история. Жалък е тоя момък.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Wonderland
    абе вие сте луди бе аХаххахаххХАхахаххахаххаа

каквото и да правите не е против волята ти

а и си е съвсем нормално разликата във възрастта да е 5-6 години...
    а и дори само да се чукате пак нищо не губиш
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Проблема не е в това ти и той на колко сте, какво казват другите или пък в какво биха го обвинили. Ако в съзнанието ти самата искаш да имаш връзка с него няма да се притесняваш от горното.
    А що се отнася до закони в България те отдавна не са на мода, ако се спазваха до сега повечето 20-25 годишни да бяха обвинени в това и повечето 13-15 годишни девойки да бяха забулени и девствени.

++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си