^ Не ме разбирай погрешно. Най-много уважавам учителската и докторската професии, обаче то трябва орден Стара Планина да ви дават с тази сган, която пълни училищата в момента. Аз като гледам какво става ми става лошо. Аз, ако съм учител, половината ще ходят насинени. То няма никакъв респект и уважение към учителите вече. Колкото по-човечен е един учител толкова повече му се катерят по главата. В България тази професия е безумно ндооценена и твърдя, че бива пренебрегната и унижавана от българските политици. Аз имам бегли идеи какви заплати получават моите учители и какви учителите в българското училище. Разликата е 10 пъти горе-долу. Просто е адски жалко, това което се случва в българската система, но имам надежда, че нещата ще се оправят.

Жалко е, че Фандъкова стана кмет, а не остана министър. Познавах я лично като експерт и професионалист и щеше да е човекът, който да ви помогне. Уви, остана за кратко. Този новия не го знам какъв е и що е. Дано поне малко попромени тази нелепост в българското образование.