- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Каква специалност сте? :) Имам въпрос...
EPIC FAIL #1...с тази сган, която пълни училищата...
EPIC FAIL #2Аз, ако съм учител, половината ще ходят насинени.
EPIC FAIL #3Колкото по-човечен е един учител толкова повече му се катерят по главата.
Издивявам, когато се говори така за младите хора, а когато самите млади хора говорят по този начин за себе си и другите, меко казано, ми е тъжно...
Спрете да гледате единствено в последиците и да ги обличате с "боклуци, сган, тъпаци" и какво ли не още, защото така стигматизираме себе си, младите хора. А другите поколения достатъчно ни етикетират по този начин, нека поне ние опитаме да работим с друго самочувствие, ако въобще е възможно.
Ние сме продукт на семейство, в което не се говори нормално, на образователна система, която е прогнила и на едно агресивно и насочено към секса общество. Не можем да сме различни.
И не сме просто проблем/последица.
Ние можем да сме И решението на проблема.
Така например младите педагози биха могли да прокарат един по-позитивен начин на мислене и дори той трябва да се превърне в техен модел на поведение. Всичките хубави неща, които krem4et0 изреди, са факт, гарантирам, и ще е прекрасно тези усещания да стават достъпни за повече млади хора, въпреки всички трудности.
активизъм/превенция; писане; музика