- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- терен...
World of Warcraft много коварна игра![]()
моя брат преди седнеше ли да я игра нямаще край..
по темата : толкова ли няма къде другаде да правите секс..
е добре де той като цъка wow в едната стая...ти я оправи в другата![]()
![]()
Абе говори с него. К'во толкова?! Направо му кажи, какво мислиш да правиш. Щом е на 18 предполагам е зрял човек (изключвам wow), та все ще се махне от вас за 2-3 часа. Успех и ако не стане си наемете стая в хотел.хD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Абе не мисли брат ти за задръстеняк ( е може и да е ) ама тряя те разбере и задръстеняк да е ... а кфо нещо за ОС говореше там Мак бил най сигурния ОС и т.н пробвай Линукс и помисли пак![]()
One 4 the money , two 4 the show
В колата > в гората![]()
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
Премести компа в кенефа, и сложи разхлабително в манджата на брат си![]()
запознай брат си с някоя приятелка на твойто гадже, аз лично така бих постъпил.
ако не е отчайващ случай на геймър може да има ефект, пък и той е човек, едва ли да цикли на компа ще му е по-приятно от това да си има гадже (въпреки че на мен от известно време ми е по приятно обратното)
kaji mu be "brat" toi 6e te razberestiga da ne si po-malkiq ti :d togava mn ebavki 6e obere6 :d
male brat ti e na 18 i po cql den caka wow takiva hora izob6to ne mi dopadat dobre4e i ti ne si takaf.....a ti na kolko si
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
+1Първоначално написано от brusa
Ще си изхаби най-хубавите години в тази безмозъчна игра![]()
Авторе, кажи му .. няма инъче да се отлепи. По-бруталния вариант е да му счупиш компа![]()
Ти пък къде се буташ!Не можеш да пишиш камо ли да даваш акъл.Първоначално написано от BePoHuKa
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Щом казвашПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Абе не мога да приема, че има психически нормален човек(все пак казваш , че е умен и ще кандидатства в MIT) на 18 години, който да не знае какво е секс, и след като му кажеш каква е работата да излезе за 1 час да си свършиш ти твоята...![]()
Ще кандидатсва за MIT!?
Сори за офтопика ама автора го обърна на лъжи![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ти изобщо пита ли го до сега? Току виж е станало с 2 изречия.
Ти: Ще правя секс. Петъка следобед ми трябва място.
Той: Ми хуу, окей... считай, че няма ме тогава.
Това е естествено ако брат ти някога е правил секс и не ти завижда, че ще чукаш. В краен случай го питай кога няма да прави рейд т.е. на wow-ски език, кога е деня в който не е от особено значение дали е в играта.
1. Купи му силни слушалки и бъди спокоен![]()
2. Поговори с него.. може и да стане.
3. Вземи му кабела на пц-то и му кажи, че докато не отиде на кино в петък вечер няма да му го върнеш.![]()
4. Оплачи се на вашите, че брат ти не иска да ти освободи петък вечер, за да го направиш с гаджето си![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
18 готини цъка WoW и ако е във няква private-ка .. xD та по темата.. трудно ще е у вас xd
И аз играх WoW. Не се пристрастих до такава степен, но познавам хора, които са доста зле. Ако се заинати наистина не би те и послушал, вярвам ти. Дай му 4 лева за пакет в някоя зала, за да не изпусне така скъпоценния си фарм и хем ти ще си свършиш работата, хем и той няма да изпусне нищо съществено. И както каза един пич по-нагоре, питай го кога няма рейд. В противен случай и за него дори да носиш мацка, пак няма да стане.
Проблемът ти след това става един - когато го направите веднъж, ще искате пак и ще трябва всеки път да се буташ по 4 лева за залата на брат ти и 3 лева за презервативи. Нооо така като сега питаш за първия ви път - това е моето разрешение. За после пусни още една тема, пък ще мислим.
Успех и бъди нежен! =)
за този дето не вярва че кандидаства в MIT той от 6 месеца се готви и ходи ан САТ-ове и учи като лУд ! Иначе съм по-малак от него не искам да споменавам колко, защото го обичам а не искам да го правя за смях... Говорих с него както ми казахте ама неще да ми освободи 1 вечер... какво ли не опитах акзах, че ще му дам всичките си джобни, за да заведе приателите си на по бар или нещо такова (той не слуша чалга и затва дискотеката не е хубаво нещо за него) и той неще вика че всичките му приатели били он-лайн...
Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.
А проблем ли е за тебе да отидете, например, в спалнята на вашите, докато той си цъка? Аз лично съм си правел работата в съседна на стаята, където е брат ми. Ако не се чувстваш неудобно, давай смело! Той очевидно не реагира на външни явления, така че ще е напълно отцепен от случващото се.
E нема такъв брат. Кажи му директно "брато искам да еба гаджето, няма как трябва да ми освободиш къщата за 2,3 часа,кажи си цената!". Ако все пак не иска, послушаи съвета на mort.
Ако имах такъв брат щях да му вдигна луд скандал....Кажи му : "Ти като си пасивен и искаш да си зарибен девственик ,аз не искам и не съм социално отхвърлен като тебе и искам да си изчукам гаджето "
--------------------------------------------------------