.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: терен...

World of Warcraft много коварна игра моя брат преди седнеше ли да я игра нямаще край..

по темата : толкова ли няма къде другаде да правите секс..

е добре де той като цъка wow в едната стая...ти я оправи в другата

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Абе говори с него. К'во толкова?! Направо му кажи, какво мислиш да правиш. Щом е на 18 предполагам е зрял човек (изключвам wow), та все ще се махне от вас за 2-3 часа. Успех и ако не стане си наемете стая в хотел. хD
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    ДжойнтЛенД
    Абе не мисли брат ти за задръстеняк ( е може и да е ) ама тряя те разбере и задръстеняк да е ... а кфо нещо за ОС говореше там Мак бил най сигурния ОС и т.н пробвай Линукс и помисли пак
    One 4 the money , two 4 the show

В колата > в гората
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

Премести компа в кенефа, и сложи разхлабително в манджата на брат си

Град
    бълХаристан
    запознай брат си с някоя приятелка на твойто гадже, аз лично така бих постъпил.
    ако не е отчайващ случай на геймър може да има ефект, пък и той е човек, едва ли да цикли на компа ще му е по-приятно от това да си има гадже (въпреки че на мен от известно време ми е по приятно обратното)

Супер фен Аватара на m1nik
    все пак неказа дали си пробвал да поговориш с него
    )

kaji mu be "brat" toi 6e te razbere stiga da ne si po-malkiq ti :d togava mn ebavki 6e obere6 :d

Повече от фен Аватара на brusa
    male brat ti e na 18 i po cql den caka wow takiva hora izob6to ne mi dopadat dobre4e i ti ne si takaf .....a ti na kolko si
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от brusa
    male brat ti e na 18 i po cql den caka wow takiva hora izob6to ne mi dopadat dobre4e i ti ne si takaf .....a ti na kolko si
    +1

Ще си изхаби най-хубавите години в тази безмозъчна игра

Авторе, кажи му .. няма инъче да се отлепи. По-бруталния вариант е да му счупиш компа

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    +1

Ще си изхаби най-хубавите година в тази безмозъчна игра

Авторе, кажи му .. няма инъче да се отплепи. По-бруталния вариант е да му счупиш компа
    Ти пък къде се буташ!Не можеш да пишиш камо ли да даваш акъл.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    +1

Ще си изхаби най-хубавите година в тази безмозъчна игра

Авторе, кажи му .. няма инъче да се отплепи. По-бруталния вариант е да му счупиш компа
    Ти пък къде се буташ!Не можеш да пишиш камо ли да даваш акъл.
    Щом казваш

Абе не мога да приема, че има психически нормален човек(все пак казваш , че е умен и ще кандидатства в MIT) на 18 години, който да не знае какво е секс, и след като му кажеш каква е работата да излезе за 1 час да си свършиш ти твоята...

Ще кандидатсва за MIT!?
    Сори за офтопика ама автора го обърна на лъжи
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Ти изобщо пита ли го до сега? Току виж е станало с 2 изречия.
    Ти: Ще правя секс. Петъка следобед ми трябва място.
    Той: Ми хуу, окей... считай, че няма ме тогава.
    Това е естествено ако брат ти някога е правил секс и не ти завижда, че ще чукаш. В краен случай го питай кога няма да прави рейд т.е. на wow-ски език, кога е деня в който не е от особено значение дали е в играта.

Мега фен Аватара на t0d1t0

пускай поръчката.
    Станислава

все пак е момче.. трябва да те разбере...

1. Купи му силни слушалки и бъди спокоен

2. Поговори с него.. може и да стане.

3. Вземи му кабела на пц-то и му кажи, че докато не отиде на кино в петък вечер няма да му го върнеш.

4. Оплачи се на вашите, че брат ти не иска да ти освободи петък вечер, за да го направиш с гаджето си
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

18 готини цъка WoW и ако е във няква private-ка .. xD та по темата.. трудно ще е у вас xd

И аз играх WoW. Не се пристрастих до такава степен, но познавам хора, които са доста зле. Ако се заинати наистина не би те и послушал, вярвам ти. Дай му 4 лева за пакет в някоя зала, за да не изпусне така скъпоценния си фарм и хем ти ще си свършиш работата, хем и той няма да изпусне нищо съществено. И както каза един пич по-нагоре, питай го кога няма рейд. В противен случай и за него дори да носиш мацка, пак няма да стане.
    Проблемът ти след това става един - когато го направите веднъж, ще искате пак и ще трябва всеки път да се буташ по 4 лева за залата на брат ти и 3 лева за презервативи. Нооо така като сега питаш за първия ви път - това е моето разрешение. За после пусни още една тема, пък ще мислим.
    Успех и бъди нежен! =)

за този дето не вярва че кандидаства в MIT той от 6 месеца се готви и ходи ан САТ-ове и учи като лУд ! Иначе съм по-малак от него не искам да споменавам колко, защото го обичам а не искам да го правя за смях... Говорих с него както ми казахте ама неще да ми освободи 1 вечер... какво ли не опитах акзах, че ще му дам всичките си джобни, за да заведе приателите си на по бар или нещо такова (той не слуша чалга и затва дискотеката не е хубаво нещо за него) и той неще вика че всичките му приатели били он-лайн...
    Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

А проблем ли е за тебе да отидете, например, в спалнята на вашите, докато той си цъка? Аз лично съм си правел работата в съседна на стаята, където е брат ми. Ако не се чувстваш неудобно, давай смело! Той очевидно не реагира на външни явления, така че ще е напълно отцепен от случващото се.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    E нема такъв брат . Кажи му директно "брато искам да еба гаджето, няма как трябва да ми освободиш къщата за 2,3 часа,кажи си цената!". Ако все пак не иска, послушаи съвета на mort.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако имах такъв брат щях да му вдигна луд скандал....Кажи му : "Ти като си пасивен и искаш да си зарибен девственик ,аз не искам и не съм социално отхвърлен като тебе и искам да си изчукам гаджето "

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си